Dnevni horoskop - Bikovi problemi sa krvnim pritiskom, ovaj znak ima miran dan sa partnerom

Dnevni horoskop – Bikovi problemi sa krvnim pritiskom, ovaj znak ima miran dan sa partnerom

Povoljne okolnosti nagoveštavaju Lavovima uspešno savladavanje prepreka, Vodolijama moguće novo poznanstvo. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ovaj drugi dan vikenda dolazi kao poručen za većinu Ovnova da se prve svega dobro odmore, i rasterete od poslovnih obaveza. Potencijalno lep dan vas očekuje i na polju ljubavi. Uživajte u pažnji koju vam posvećuje draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim kraćim putovanjem ili izlaskom. Zdravlje je vrlo dobro.

Bik

Za najtipičnije predstavnike Bikova, današnje okolnosti nisu najpovoljnije za mnogo mozganja. Potrudite se da se što više opustite i odmorite. Više detalja i nepovezanih sitnica mogu vam danas zakomplikovati situaciju na ljubavnom polju. Potrudite se da ne reagujete burno. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Povoljan je dan da se konačno i vi malo rasteretite od obaveza i uživate u onim stvarima koje vas ispunjavaju zadovoljstvom. Lepe vesti, pomalo neočekivane  u sferi ljubavi trebalo bi da vam ovu nedelju oboje veoma pozitivnim nijansama. Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

Rak

Naporan dan može biti pred Rakovima, posebno ukoliko imaju neke nezavršene obaveze iz prethodnog  perioda. Bilo da su u pitanju stari neraščišćeni računi, ili da je reč o svežim otvorenim pitanjima danas nemojte ništa forsirati. Pad imuniteta.

Lav

Povoljne okolnosti tokom drugog dana vikenda nagoveštavaju Lavovima uspešno savladavanje svih potencijalnih prepreka. Bezmalo sve ljubavne vibracije koje dolaze od drage osobe treba prihvatiti i posvetiti se maksimalno uživanju u zajedničkim trenucima. Zdravlje je vrlo dobro.

Devica

Tokom većeg dela ovog dana pred Devicama biće astrološka klima uglavnom naklonjena za aktivnosti vezane pre svega za sređivanje zaostalih obaveza iz prethodnog perioda. Dozu nervoze može vam izazvati promenljivo raspoloženje drage osobe. Razgovarajte, prošetajte se negde zajedno. Zdravlje je vrlo dobro.

Vaga

Pred Vagama se nalazi uobičajeno miran dan, sa dobro izbalansiranim odnosom fizičkih i mentalnih aktivnosti. Isplanirajte zajednička dešavanja, iznenadite voljenu osobu nekim izlaskom, provodom ili  kratkim putovanjem. Zdravlje je vrlo dobro.

Škorpija

Drugi dan vikenda dolazi kao poručen da većina Škorpija najviše vremena i energije posveti pre svega sebi i privatnim obavezama. Što se tiče potencijalnih dešavanja na ljubavnom planu, tu možete očekivati relativno miran i opušten dan. Prijaće vam kućna, porodična atmosfera. Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Ništa kapitalno novog nema u najavi za ovu nedelju. Trebalo bi da se posvetite preko potrebnom odmoru ili nekoj rekreativnoj aktivnosti. Prosečan dan, ili možda ispod proseka očekuje vas na ljubavnom planu. Možda nije loše da inicijativu prepustite drugoj strani. Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Pokušajte da se opustite i ne razmišljate previše obavezama danas. Iskoristite dan za odmor ili druženje. U zavisnosti od aktuelne situacije i onoga šta želite u sferi ljubavi, adekvatno se postavite i dajte svoj doprinos. Osetljivost grla, čuvajte se prehlade.

Vodolija

Ne bi bilo loše da danas sve radite bez nekog većeg forsiranja, opušteno. Moguće novo poznanstvo moglo bi da bude nagoveštaj promena i nove lepe ljubavne priče. Budite opušteni i veseli. Moguća glavobolja.

Ribe

Sve što ste zacrtali za ovu nedelju, imate realne šanse da bez problema i realizujete. Skupite hrabrost i budite direktni ukoliko želite da osvojite osobu koja vam se već izvesno vreme dopada. Zdravlje je vrlo dobro.

Zatvoreno za komentare.