Dnevni horoskop - Bikovima je potrebno da se opuste, ovaj znak očekuju nova poznanstva

Dnevni horoskop – Bikovima je potrebno da se opuste, ovaj znak očekuju nova poznanstva

Škorpije da naprave balans između obaveza i ljubavne sfere, od Vodolija se očekuje da punom parom krenu u nove projekte. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Iako energija neće biti sporna, očekuje vas ipak dosta naporan dan sa dosta papirologije, administrativnih začkoljica, a ni sa saradnicima i nadređenima neće ići baš glatko. Računajte i na koju prepreku tehničke prirode, kvar. Sasvim drugačija slika očekuje vas na ljubavnom planu, gde se očekuje da budete aktivni jer vas očekuje dosta novih prilika za upoznavanje, pa eto prilike da uživate u makar dobrom flertu za početak. Zdravlje je odlično.

Bik

Sa svojim obavezama vi u principu možete izaći na kraj, ali  očekujte i prebacivanja i prenatrpavanja od strane nekih neažurnih saradnika. Nema razloga da  danas ne budete nežni pažljivi prema voljenoj osobi. Potrebno vam je opuštanje. Zdravlje je vrlo dobro.

Blizanci

Nema predaha kada su obaveze u pitanju kod Blizanaca. Bitno je da znate šta su vam prioriteti i svari privodite kraju bez većeg nerviranja. Osim prilike za poneki lagani, usputni flert i neobavezno ćaskanje, danas uglavnom bez većih ljubavnih izazova. Dovoljno se naspavajte.

Rak

Vrlo dobru komunikaciju i pozitivne dogovore mogu da očekuju Rakovi tokom ovog dana. Pozitivan pristup saradnicima stavlja vas u prvi plan. Nemojte ni sebe ni dragu osobu opterećivati nebitnim detaljima i sitnicama,  a pre svega sa nekim iz prošlosti. Promenite nešto u svom nastupu, budite malo kreativniji. Moguća glavobolja.

Lav

Nema većih prepreka na lavovskom putu ovog četvrtka. Trebalo bi da završite sve obaveze prema institucijama ukoliko ih ima zaostalih. Nemojte ništa odlagati kako biste izbegli plaćanje penala. Budite aktivni, družite se i izlazite, očekuje vas dosta finih prilika kako za nova poznanstva, tako i stare simpatije. Zdravlje je odlično.

Devica

Dosta naporan radni dan je pred Devicama, a ono što vam najviše može oduzeti vremena i živaca su papirologija i neke zaostale sitne obaveze iz prethodnog perioda. Danas vam nervozu mogu stvoriti poslovne obaveze, pa ne bi bilo dobro da je prenosite na ljubavnu sferu. Mogli biste naići na nerazumevanje druge strane. Pokušajte da izbegnete nagle pokrete.

Vaga

Mogli biste  danas da očekujete malo više podrške od saradnika, što će vam dobro doći, jer će vas raznorazne informacije i komunikacija poprilično umoriti. Mogući su problemi tehničke prirode. Iznenadite dragu osobu nekim izlaskom, odite na neko omiljeno mesto i uživajte u provodu. Pasiva nikako nije preporučljiva. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Dosta naporan dan je pred Škorpijama, koje bi mogle da budu danas na meti kritika nadređenih bez nekog bitnog razloga. Glavu gore, i izdignite se iznad ljubomornih i zlonamernih komentara. Napravite balans između obaveza i ljubavne sfere, kako biste doveli u red postojeći partnerski odnos i izbegli ozbiljnija preispitivanja. Nervoza, moguća nesanica.

Strelac

Evo dana da i Strelčevi malo predahnu i opuste se, i deo obaveza prebace na ostali deo tima. Ipak, kontrolišite situaciju. Ukoliko ste raspoloženi za flert i koketiranje, imaćete finu priliku da u tome i uživate sa vrlo interesantnom osobom koju niste dugo videli. Zdravlje je odlično.

Jarac

Bitno je da ništa ne forsirate i ne stavljate sebe u prvi plan. Mogući su problemi tehničke prirode, pa ćete deo obaveza morati da prebacite za drugi dan. Mogli biste danas više biti okrenuti nekim porodičnim varijantama druženja, okupljanja sa rođacima, što će vam svakako prijati. Zdravlje je vrlo dobro.

Vodolija

Dosta dobre komunikacije posebno na polju od ranije sklopljenih dogovora je pred Vodolijama. Od vas se očekuje da punom parom krenete i u neke nove projekte. Posvetite više pažnje i lepih trenutaka voljenoj osobi, obuzdajte nestrpljenje i ne donosite ishitrene odluke. Moguća glavobolja.

Ribe

Odličan dan je pred Ribama, a posebno na finansijskom planu, gde biste mogli da očekujete određene materijalne satisfakcije za prethodno uložen rad i trud. Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim poklončićem ili drugim finim znakom pažnje. Uživajte u obostranoj pažnji i razumevanju. Zdravlje je odlično.

Zatvoreno za komentare.