Dnevni horoskop - Bikovima su zvezde naklonjene, a ovaj znak puca po šavovima

Dnevni horoskop – Bikovima su zvezde naklonjene, a ovaj znak puca po šavovima

Slobodne Ribe su voljne za druženje, slobodni Ovnovi nek se više potrude oko simpatije. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Horoskop vam donosi red kiše i red sunca kada je reč o raspoloženju. Početak dana biće vam dosta napet, izgurajte i klonite se stresnih situacija, jer vas u drugoj polovini očekuje opuštanje uz dragu osobu. Slobodni Ovnovi nek se više potrude oko simpatije. Vežbajte redovno i umereno!

Bik

Danas su vam zvezde naklonjene! Bićete motivisani više nego obično, vrlo moguće da je jedna osoba vam draga uticala na vaš stav. U ljubavi sve ide po planu, ne zanosite se previše lažnim obećanjima već se vodite onim - "dela, ne reči". Proverite krvnu sliku!

Blizanci

Iza vas su teški dani, sada je vreme da krenete napred i budete smerni u svojim ciljevima. Pokušajte da kontorlišete vašu druželjubivu prirodu, vrlo moguće da će partneru to zasmetati. Pronađite zajednički kompromis. Ne odlažite stvari i obaveze za sutra, uradite ih sad. Više vežbajte!

Rak

Na ivici ste da ljudima kažete sve u lice, bez zadrške. Moguće je da će neko da vas izbaci iz takta. Potražite mehanizme odbrane i povucite se pre nego što eskalira sukob u nešto veće. Pazite kako i na šta trošite novac. Čuvajte ga za bitnije stvari. Ljubav vam je na poslednjem mestu, partneru nedostaje više pažnje.

Lav

Danas se naošrite strpljenjem, očekuju vas dodatni zadaci na poslu. Ključ je u zdravoj komunikaciji, postoji dosta prostora za stres. U drugoj polovini dana počastite sebe nečim lepim. Okupite prijatelje ili pozovite drugu polovinu i uživajte u trenucima bez stresa. Moguće se glavobolje zbog promene vremena!

Devica

Na poslu ne zaboravite na krajnje rokove. Telefon će danas da vam se "usija", zato ne brzajte kako ne biste pogrešili u informacijama. Očekuje vas priliv novca, izmirite primarne obaveze, a onda se bacite u trošak za sebe. Vodite se racionalnom kupovinom. Mogući su bolovi u kičmi zbog sedenja. Pokrenite se!

Vaga

Horoskop vam kaže da ovaj mesec započnete sa osveženim mislima i idejama. Vreme je za promene. Ono što ste dugo želeli započnite postepeno. Bitan je dobar plan! Jedna osoba vam se mota u mislima, vreme je da i tu učinite prvi korak. Zdravlje dobro, unosite više tečnosti.

Škorpija

Jedna osoba vas je posebno razočarala. Ne dozvolite da tuđe greške utiču na vas. Okrenite se pozitivnim ljudima i negujte svoje ambicije. Sada je savršen trenutak za pokretanje sopstvnog biznisa. Očekuje vas i priliv novca, mudro ga rasporedite. U ljubavi vam stižu nova poznanstva. Ne brzajte, idite korak po korak!

Strelac

Turbulentan period je iza vas. I dalje sabirate utiske, a negativne misli vam se motaju po glavi. Vreme je za radikalne promene. Okupirajte sebe stvarima i ljudima koji vas ispunjuju. Kao i za sve potrebno je vreme, budite strpljivi. Zauzeti Strelčevi nek porazmisle o svojim greškama iz prošlosti da ih ne bi ponavljali.

Jarac

Početak dana nešto turbulentniji, očekuje vas dosta zahteva od nadređenih. Napravite u glavi jasan plan kako biste izbegli stres. Ukoliko planirate kupovinu nekretnika strpite se još malo. Nije još vreme za zaduživanja ili podizanje kredita. U ljubavi ste skloni ljubomori, u razgovoru je ključ!

Vodolija

Imate osećaj da su vam svi nad glavom. Očekuju vas pozovi i molbe sa svih strana. Tuđe mišljenje prihvatite, ali ne uzimajte ga zdravo za gotovo. Mogući je susret sa jednom osobom iz prošlosti. Ne otvarajte stare rane, već nastavite napred. Obratite pažnju na ishranu! Zdravije se hranite.

Ribe

Horoskop vam kaže da čvrsto stojite iza svojih odluka. U suprotnom ljudi bi mogli da vas neozbiljno shvate. Niste sigurni u kom pravcu ide vaš ljubavni život. Poslušajte intuiciju i podsetite se prošlih grešaka. Slobodne Ribe su voljne za druženje!

Zatvoreno za komentare.