Dnevni horoskop - Biku neko s posla radi iza leđa, Vodolija ako raskine napraviće grešku

Dnevni horoskop – Biku neko s posla radi iza leđa, Vodolija ako raskine napraviće grešku

Lav ulaže ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh na poslu, Škorpija bi trebala da postupi po svojoj savesti. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Ljubav: Za razliku od partnera, Vi imate drugačija merila vrednosti i jasne ciljeve. Ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.

Posao: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće planove.

Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija u večernjim satima.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.

Posao: Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima.

Zdravlje: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.

Posao: Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove.

Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje Vas dovodi do granice strpljenja.

Posao: Imate dobre ideje, ali neko ograničava Vaš poslovni uticaj. Nalazite se u nezahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite.

Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relasascija.

Lav

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se trenutku inspiracije i radosti.

Posao: Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh. Ipak, ne zaboravite osnovna pravila profesionalnog ponašanja.

Zdravlje: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Devica

Ljubav: Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša Vaše primedbe. Očekujete brz ili lak rasplet događaja.

Posao: Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda.

Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviju ishranu i izbegavajte loše navike.

Vaga

Ljubav: Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i dragoceno »zrno razuma«.

Posao: Susret sa jednom osobom potvrđuje Vaše prognoze. Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu.

Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Škorpija

Ljubav: Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete manire koji otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti.

Posao: Potrebno je da se dobro organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve.

Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i susret sa prijateljima.

Strelac

Ljubav: Preterujete u zahtevima prema voljenoj osobi. Neko uporno ignoriše Vaše primedbe ili poruke koje upućujete.

Posao: Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako priželjkuje bolju poziciju koja garantuje prestiž na poslovnoj sceni.

Zdravlje: Opustite se od napornih obaveza uz omiljenu zabavu ili hobi.

Jarac

Ljubav: U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa Vašim uverenjem, ali partner ima drugačije mišljenje.

Posao: Stalo Vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu.

Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Vodolija

Ljubav: Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da Vas zavara.

Posao: Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične i brzoplete izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.

Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života, prijaće Vam kreativan odmor.

Ribe

Ljubav: Priželjkujete zanimljivije događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da Vam popravi raspoloženje.

Posao: Potrudite se da razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za određene saradnike.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

Zatvoreno za komentare.