Dnevni horoskop - Blizance obaveze opterećuju, a ovaj znak mora da veruje sebi i svojim planovima

Dnevni horoskop – Blizance obaveze opterećuju, a ovaj znak mora da veruje sebi i svojim planovima

Devica je odlična u komunikaciji i zato ima dobre rezultate na poslu, Strelac nije dovoljno emotivno balansiran. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Nije potrebno da forsirate posao jer nemate dovoljno energije da budete produktivni. U ljubavi manje se oslanjajte na razum a više na srce. Komplikovani odnosi u emotivnom životu posledica su partnerovih problema. Zdravlje je veoma dobro.

Bik

Iako se danas vodite za mnogim trendovima nije vam potrebno da kopirate druge osobe. Savet je možda potreban ali nije neophodan. Imate šasne da stavite tačku na emotivne dileme a to će vam popraviti ljubavni odnos. Zdravlje je sasvim solidno.

Blizanci

Niste baš u dobroj ravnoteži pa je potrebno da se uskladite sa obavevezama koje vas danas posebno opterećuju. Veze koje su u prekidu ili krizi neće se obnoviti pa ne trošite energiju i vreme na te prilike. Zdravlje je stabilno i odlično.

Rak

Pokušajte da sebi priuštite priliku samopodrške jer nemate na koga da se oslonite. Uspešni ste u trgovini i određenim uslužnim poslovima. Ako želite da brinete unapred onda brinite oko planova dnevnih obaveza. Zdravlje bez veće promene i tegoba.

Lav

Tražite savet od iskusnijih ljudi ali je dovoljno da se oslonite na sopstveni pozitivizam. Instikt vas neće prevariti. Ne menjate mišljenje o jednom prijatelju koji vas je razočarao. Emotivni partner je zauzet poslom. Zdravlje je  stabilno.

Devica

Odlični ste u komunikaciji i zato imate dobre rezultate na poslu i trgovini. Potrudite se da budete istrajni u obećanjima koje dajete. Promenite ponašanje u vezi da ne dođe do veće distance u ljubavnim odnosima. Zdravlje je odlično i stabilno.

Vaga

Vaše lice danas odražava unutrašnje stanje ličnosti. Imate mogućnost da učestvujete u poslovnim intrigama a bolje je da to izbegnete. Neke veze su komplikovane ali nisu gotove jer im je potrebno novog vazduha. Zdravlje je veoma dobro.

Škorpija

Iako ni vi ne razumete šta radite uporni  ste u sopstvenim namerama. Skloni ste preuređenju poslovnih obaveza. Međutim to vam neće smanjiti zadatke.Kod vas nema dovoljno romantičnosti jer hladite ljubav i emotivnu vezu. Zdravlje je solidno.

Strelac

Iako ste u dobrom vajbu solidne uzdržanosti danas ćete eksplodirati kao vulkan. Potrudite se da to bude usmereno u pravom smeru. Niste dovoljno emotivno balansirani zato ste na distanci sa emotivnim partnerom. Polje zdravlja je sasvim dobro.

Jarac

Skloni ste nerealnim očekivanjima ali samo prema drugima. Za sebe ne očekujete velike promene ni poteze. Dopadate se jednoj Škorpiji a samim tim dižete svoje samopouzdanje. Veoma inspirativno poznastvo za danas. Zdravlje je veoma stabilno.

Vodolija

Želite poštovanje i ode obožavanja ali to neće biti moguće jer ste previše upućeni na sebe. Previše se obožavate ali to nije slučaj okoline. Budite otvoreni makar za opciju druženja jer ste emotivno hladni. Zdravlje je sasvim odlično.

Ribe

Važno je mišljenje  saradnika ali nije presudno za odluke koje donosite. Zato verujete sebi  i svojim planovima. Osoba koja tek ulazi u vaš emotivni život ima sve ono što vi želite. Na vama je da prestanete sa strahom od ljubavi. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.