Dnevni horoskop - Blizanci, emotivno se osećate odlično, Lavovi da se posvete prijateljima

Dnevni horoskop – Blizanci, emotivno se osećate odlično, Lavovi da se posvete prijateljima

Rakovi su motivisani, ali su i veoma promenljivog raspoloženja, Device pokazuju emotivno interesovanje, ali je potrebna iskrenost. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Veoma ste raspoloženi jer ste se pomakli sa mrtve poslovne tačke i jednog zadatka. Međutim, ubrzo stiže novi problem, pa se spremite da rešite i tu jednačinu. Oboje imate kratak fitilj pa nije čudno da dođe do nesuglasica. Jačajte um i telo.

Bik

Kao pravi detektiv pronašli ste kočnice i sada idete napred sa poslom. Planirajte polako, bez obzira što to druge nervira. Povremeni dogovori skloni su promenama, zato ne brinite jer se do večeri bolje sporazumevate sa partnerom. Odlično zdravlje.

Blizanci

Imate baš savršen dan da ne radite ništa, već da se posvetite svojim potrebama. Možda je i bolje da se malo odmorite od obaveza. Emotivno ste odlično, ali ste prema partneru kritični. Nemate veće tegobe.

Rak

Motivisani ste i danas, ali ste s druge strane veoma promenljivog raspoloženja. Niko ne može da zna šta da očekuje od vas kada je posao u pitanju. Vi ste nežna osoba, ali danas ispoljavate svoju veoma grubu stranu ličnosti. Metabolizam vam vibrira.

Lav

Odličan dan da se posvetite prijateljima i porodici, pa sa poslovnim obavezama nećete imati baš dodirne tačke. Vaša upornost dovodi vas do tačke pucanja u emotivnom odnosu. Nemojte siliti događaje koje baš ne voli vaš partner. Problem sa zubima.

Devica

Veoma ste dosledni u poslu, ali ne umete da odredite prioritete. Potražite savet iskusnije osobe u koju imate poverenja. Pokazujete svoje interesovanje za jednog Strelca ali to njemu nije dovoljno. Potrebna je iskrenost. Bez tegoba u zdravlju.

Vaga

Ne mešajte danas privatni i poslovni život jer vas to dosta koči. Zato odvojite različite stvari na vreme. Udružite se sa partnerom i dosadne obaveze dajte nekom drugom da ih obavlja u vaše ime. Na polju zdravlja imate problem sa iscrpljenošću.

Škorpija

Delujete da vam sve ide od ruke, pa zato nemate razumevanje od kolektiva. Požalite se i vi na realne prepreke koje svakako imate. Ne pravite dramu oko datuma polaska na putovanje. Ionako ćete krenuti kada se steknu uslovi. Odlično zdravlje.

Strelac

Danas imate više sreće nego pameti ali vas ipak ne poštuju dovoljno vaši saradnici. Održite svoje dobro raspoloženje. Imate dobre ljubavne recepte, pa ih danas upotrebite. Partner će biti veoma dobro raspoložen. Nemate tegobe na polju zdravlja.

Jarac

Vi kada dajte otkaz saradniku, pokušavate da mu nađete bolji posao. Ceo dan ste posvećeni tuđim problemima.Odličan povod koji ste dali emotivnom partneru danas će iskoristiti u svoju korist. Nemate vi gde, pristanite na uslove. Zdravlje je dobro.

Vodolija

Zarada se povećala, a vi odmah povećali troškove, tako da ste na istom. Pametno je da vratite neki dug ako ga imate. Sledi poučna situacija na ljubavnom polju. Na polju zdravlja problem sa vratnim delom.

Ribe

Stalno mislite da je drugima lakše na poslu i sa saradnicim, a to nije blizu istine. Imate vi svoje prednosti, pa ih koristite u svrhu dobrog raspoloženja i dobrog posla. U ljubavi ste metodični, ali kada imate sa kim. Zdravlje je veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Zatvoreno za komentare.