Dnevni horoskop - Blizanci iritiraju svog partnera, a ovaj znak mora da se uzdrži od ljubomore

Dnevni horoskop – Blizanci iritiraju svog partnera, a ovaj znak mora da se uzdrži od ljubomore

Lav je danas odlučio da uskladi potrebe i mogućnosti, Devicama nepredviđeni troškovi i dalje remete svakodnevnicu. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Posle jučerašnjeg odustajanja danas pristajete na pojedine kompromise. Imate dovoljno motiva da ugradite trud u jedan zanimljivi poslovni projekat. Partnerski odnosi su hladnjikavi jer ne želite da se trudite oko sitnica. Zdravlje sasvim dobro.

Bik

Nemojte se porediti sa drugima jer vas to baca u očajno stanje. Budite i dalje autentični jer vam to daje dobro samopouzdanje. Polje ljubavi je nepredvidljivo jer vam partner otkazuje dogovor. Zdravlje nije ugroženo većim hroničnim tegobama.

Blizanci

Povukli ste poteze koji nisu baš praktični. Zato sada razmišljate o promeni odluka koje ste već promenili. Partner nije zainteresovan za vaše igre skrivalica ni za neoizbiljne predloge čak naprotiv, mnogo iriritirate. Zdravlje dobro.

Rak

Ne možete biti rob svojih negativnih filmova kada projektujete prošlost. Niste vidoviti i zato je nepotrebno da predviđate akokalipsu koja se neće dogoditi. Uzdržavajte se od ispada ljubomore jer je vreme za realne dogovore. Zdravlje solidno.

Lav

Danas ste odlučili da uskladite potrebe i mogućnosti ali pazite da ne preterate. Imate dovoljno prilika da se osloboodite osoba koje vas dave i koče. Emotivni parner je zadovoljan vašim poslovnim uspehom. Zdravlje je stabilno i odlično.

Devica

Ako ste hteli da se oslobodite pritiska koji vas muči onda je najbolje da smanjite potrošnju i upotrebite novac za potrebe koje su vam jako važne. Ipak nepredviđeni troškovi i dalje remete vašu svakodnevnicu. Zdravlje je veoma promenljivo.

Vaga

Danas ste sluđeni od rasporeda koji ste sami sebi nametnuli. Čak ni dobar plan neće moći da vam popravi umeće posla. Imate emotivne uzlete koji se zasnivaju samo na priči. Zadovoljni ste obećanjima koja vam partner daje. Zdravlje bez tegoba.

Škorpija

Nema mnogo iznenađenja sem ličnih frustracija oko ambicija. Neke situacije na poslu dovode vas do nemogućih otkrića. Polje ljubavi je potpuno zanemareno sa vaše strane. Emotivni partner je zbunjen vašim ponašanjem. Zdravlje je sasvim dobro.

Strelac

Danas razmišljate organizujete pa analizirate sve poslovne poteze. Malo je naporno biti u vašoj glavi zato prepustite neke odluke iskusnim kolegama. Imate dobre namere ali teške i naporne metode za dogovor sa partnerom. Zdravlje je solidno.

Jarac

Iako ste danas veoma izbirljivi u jelu, piću i druženju, nalazite most kompromisa da bi završili započete poslove. Neće biti samo poruka i mejlova iz prošlosti već i susreta koji će vam uzlupati uspavano srce. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

Vodolija

Borite se sa izazovima ali i sa unutrašnjim pritiskom. Zato je posao na drugom mestu jer sve radite usput onako pod moranjem. Imate više briga i žaljenja za prošlim danima nego neko ko je baš sklon prošlosti. Zdravlje bez hroničnih tegoba.

Ribe

Nemojte žuriti jer možete pristati na polovična rešenja. Kada treba da donesete odluku tri puta merite. Dan kao i prethodni bez mnogo uzleta ali sa više ljubavi i nežnosti. Emotivni partner je sasvim zadovoljan. Zdravlje stabilno i veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.