Dnevni horoskop - Blizanci moraju biti uporni pred partnerom, a ovaj znak nepotrebno igra dvostruku ulogu

Dnevni horoskop – Blizanci moraju biti uporni pred partnerom, a ovaj znak nepotrebno igra dvostruku ulogu

Ako vas zanima kako će izgledati vaš današnji dan, na pravom ste mestu. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ako vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Nalazite se u emotivnom neskladu. Više vam smeta partnerova euforija, nego osećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost. Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Bik

Postoje situacije koje ne možete rešavati samostalno. Uspešni rezultati podrazumevaju timski rad i poverenje. Brinu vas emotivne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci

Vaše reci nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

Rak

Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Izbegavajte nezdravu ishranu ili preterano konzumiranje cigareta i alkohola.

Lav

Ukoliko se vaši poslovni ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, promenite svoju prvobitnu strategiju i prihvatite razumnu orijentaciju. Nepotrebno igrate dvostruku ulogu u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da prikrijete neke događaje. Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

Devica

Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Stalo vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

Vaga

Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Emotivna afirmacija pozitivno deluje na vaše raspoloženje i motivaciju.

Škorpija

Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savet koje vam nude bliski saradnici. Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom nije važno ono što govorite, nego ono što osećate. Prijaće vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Strelac

Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Potrudite se da završite započete poslove. Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što vas neko uhvati na delu ili vas iznenadi. Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Jarac

Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Neko ume snažno da ustalasa vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Izbegavajte različite izazove koji vas psihički opterećuju.

Vodolija

Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese. Sve više počinje da vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspeti. Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Ribe

Bez obzira na vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procenu. Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da vam poverava misli ili ono što oseća. Budite strpljivi. Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove. 

Zatvoreno za komentare.