Dnevni horoskop - Blizanci moraju pronaći kompromis sa partnerom, a ovaj znak je veoma zdrav

Dnevni horoskop – Blizanci moraju pronaći kompromis sa partnerom, a ovaj znak je veoma zdrav

Bik previše planira pa će pretrpeti manje razočarenje, Vodolija zadovoljsto mora da potraži u dnevnim malim događajima. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Odlažete planirani susret i planirano putovanje. Neki rezultati izostaju jer ste odlučili da budete na terenu a ne u kancelariji. Emotivni propusti u ophođenju prema partneru dovde do manjeg nerazumevanja. Zdravlje je veoma dobro i stabilno. 

Bik

Previše ste planirali pa ćete pretrpeti manje razočarenje. Ipak drugi deo dana donosi dodatni impuls u radnim obavezama. Bolji emotivni odnosi su posledica dobrih i iskrenih razgovora na temu ljubavi i posvećenosti. Zdravlje je sasvim odlično.

Blizanci

Danas osećate posledice prekomernog trošenja tokom leta. Zato ste fokusirani na karticu i bankovne minuse. Vaše mišljenje ne deli i vaš emotivni partner. To nije razlog da se ljutite već da nađete kompromis. Zdravlje je veoma  promenljivo.

Rak

Imate veoma lažan utisak da će vas ubiti dosadna poslovna rutina. Međutim jedna dobra vest lako menja vaše današnje raspoloženje. Zato ste i u porodičnim ali i partnerskim odnosima veoma neodređeni. Nemate tegobe na polju opšteg zdravlja.

Lav

Uporni ste da ostvarite samo jedan cilj. Nikako ne odustajete od svoje namere a na kraju i uspevate. Zarada je dobra ali nedovoljna. Polje ljubavi je u dobroj i poznatoj rutini. Vi ćete uspeti da pobegnete na kafu sa prijateljima. Zdravlje dobro.

Devica

Bilo bi dobro da ponekad isključite telefon I stvarno razgovarate sa nekim pored vas. Okrenite se oko svoje ose videćete da je još nekom stalo do vas i onoga što osećate. Prijatan i udoban dan pored partnera.  Nemate promene na polju zdravlja.

Vaga

Lepo ste sanjali ali danas ne živite snove već realne potrebe. Imate šanse da se uključite u novi posao. Posebno stanje na emotivnom polju čini vas nedostupnim za ljubav. Probudite unutrašnje leptiriće ljubavi. Zdravlje je pod solidnom kontrolom.

Škorpija

Ako želite ds budete očajni onda je u redu da tugujete za prošlim danima. U suprotnom borite se da poboljšate pozicije. Danas vas ne drži mesto i bežite od emocija i ljubavi. Ne dozvoljavate da vam se priđe ni sa jedne strane. Zdravlje dobro.

Strelac

Niste u poziciji da određujete pravila zato se priklonite rasporedu. Saradnja je važna ali nije obavezna ako već niste raspoloženi za kommpromise. Tačno znate koliko možete da očekujete u vezi ali ipak preterujete. Zdravlje je veoma solidno.

Jarac

Finansijska kriva se otima da ide u ispod semafora ali vi to danas nećete dozvoliti. Granice u poslu iscrtavate sami zato prestanite da radite na ograničenju usluga. Ne menjajte partnera promenite ponašanje. Veoma ste vitalni i zdravi.

Vodolija

Važan je novac ali je važnije da se stabilizujete u očekivanjima. Zadovoljsto potražite u dnevnim malim događajima. Niste dovoljni sami sebi ali ste poželjni među prijateljima. Ne povlačite poteze koji vas troše. Zdravlje veoma promenljivo.

Ribe

Nemojte se plašiti svojih stavova i iznesite svoje mišljenje jasno i precizno. Obim posla je za vas dečija igra zato ne pravite dramu kada imate obaveze. Vrem je čišćenja zato pospremite svoju emotivnu fioku. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.