Dnevni horoskop - Blizanci u emotivnom rasulu, Device potiskuju svoja osećenja

Dnevni horoskop – Blizanci u emotivnom rasulu, Device potiskuju svoja osećenja

Strelci deluju energično i nestrpljivo, Ribama je važno da usklade misli i osećanja. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ljubav: Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potceniti partnerove sposobnosti.

Posao: Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali Vi ste dovoljno lukavi i vešto izbegavate susret ili razgovor.

Zdravlje: Poboljsajte psihofizičku kondiciju.

Bik

Ljubav: Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove »ljubavne rebuse«.

Posao: Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu.

Zdravlje: Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

Blizanci

Ljubav: Suviše Vas pogađa nečije ponašanje ili nova odluka. Trudite se svim silama da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

Posao: Raspolažete sa ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo.

Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, posvetite pažnju zajedničkim temama koje Vas zbližavaju. Budite dovoljno maštoviti.

Posao: Razmislite o poslovnoj nagodbi, nema potrebe da potcenjujete nečiju informisanost i praktične sposobnosti.

Zdravlje: Potreban Vam je kreativan odmor i psihološko olakšanje.

Lav

Ljubav: Partner pažljivo analizira Vaše ponašanje i često negoduje, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

Posao: Novi događaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez.

Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija ili boravak u prirodi.

Devica

Ljubav: Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna na koji način može da Vam ugodi.

Posao: Potrebne su Vam pouzdane informacije kako biste definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji.

Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva Vaša očekivanja.

Posao: Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savet.

Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Škorpija

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo, stalo Vam je da osetite toplinu ili novu čar zajedničkog života.

Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali niste u situaciji da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika.

Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psihofizičkoj relaksaciji.

Strelac

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, a to će Vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate emotivnu ulogu koja Vam ne odgovara.

Posao: Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost.

Zdravlje: Potrudite se da previlno umerite svoju kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje.

Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve, izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja ili preteranu razmetljivost pred saradnicima.

 Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vodolija

Ljubav: Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti.

Posao: Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.

Zdravlje: Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

Ribe

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«.

Posao: Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete iznenadne komplikacije.

Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Zatvoreno za komentare.