Dnevni horoskop - Blizanci više moraju da se kreću, ovom znaku u ljubavi nema promena

Dnevni horoskop – Blizanci više moraju da se kreću, ovom znaku u ljubavi nema promena

Praktično ceo radni dan Ovnovi će imati borbu sami sa sobom, Bikove očekuje dosta posla i povećan obim radnih obaveza. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Praktično ceo radni dan Ovnovi će imati borbu sami sa sobom. Sa jedne strane nekoliko dilema oko načina realizacije brojnih obaveza, a na drugoj strani nalet adrenalina da se sve ubrza. Ukoliko uspete da deo visokog energetskog napona preusmerite na polje ljubavi, bićete u dobroj poziciji da uživate. Napetost u zdravlju.

Bik

Tokom ovog radnog dana tipične predstavnike Bikova očekuje dosta posla i povećan obim radnih obaveza. Timski rad mogao bi da bude veoma koristan. Iz više uglova današnja dešavanja u sferi ljubavi donose vam lepe stvari i prijatna iznenađenje, naročito ako ste u stabilnim partnerskim odnosima. Moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju, gde bi bilo investiranja iz novih izvora moguće i inostranih. Ukoliko ste nedavno upoznali novu simpatiju, i ukoliko vas je zaintrigirala, postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni. Poradite na fizičkoj aktivnosti, više se krećite.

Rak

Imaćete mogućnosti da neke započete aktivnosti finiširate i pre predviđenih rokova, a moguća je i neka pomoć na koju niste računali. Nema nagoveštaja bilo kakvih bitnijih promena u vašem ljubavnom životu u odnosu na nekoliko prethodnih dana. Radite na očuvanju dobrih stvari vašeg partnerskog odnosa. Obratite pažnju na pojačanu nervozu i visok nivo stresa.

Lav

Najtipičniji Lavovi započeće ovaj radni dan sa izraženim elanom za profesionalno angažovanje, mada nivo energije može biti promenljiv.  Potrudite se da odbacite negativne misli i da sebe stavite u prvi plan. Slobodni Lavovi bi trebali da krenu u akciju ali imaju neku nesigurnost. Nemojte na silu trčati  nekim osobama jer od tog posla na duži rok neće biti ništa. Budite fizički aktivniji.

Devica

Više puta proverite ono što ste uradili, pošto postoji mogućnost grešaka. Obavezno  krenite u rešavanje papiroloških pitanja. Postoji mogućnost za novo interesantno poznanstvo koje vam može na prvi mah prijati, ali ne obećava na duže staze, zato ne žurite. Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Vaga

Današnja dešavanja na poslovnom planu kod tipičnih predstavnika Vage, najverovatnije neće doneti ništa bitno novo i drugačije u odnosu na prethodni dan. Kada su ljubavni odnosi u pitanju evo odličnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe. Uživajte. Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Škorpija

Nema predaha za tipične Škorpije. Za očekivati je da vas i danas zapljusne talas profesionalnih obaveza a moguć je i kraći poslovni put. Astrološki aspekti najavljuju razvedravanje na vašem ljubavnom nebu. Krenite u susret tom lepšem periodu manjim, ali konkretnim koracima prema dragoj osobi. Povedite računa prvenstveno o redovnom i kvalitetnom načinu ishrane.

Strelac

Možete imati problema sa papirologijom i nabavkom potrebnih dokumenata. Evo dana kada sa svim realnim argumentima možete očekivati da pažnja i ona fina činjenja i ustupci sa razumevanjem budu usmereni od drage osobe ka vama. Uživajte. Manji problemi sa sitnim kostima mogu doneti razloge za nervozu.

Jarac

Pred većinom osoba rođenih u astrološkom znaku Jarca, danas je izuzetno povoljan dan da se bave organizacijsko – komunikativnim profesionalnim delatnostima. Vreme je za čišćenje zaostalih sitnica, i pripremu za novi profesionalni ciklus. Relativno miran dan je pred vama kada su dešavanja na polju ljubavnih relacija. Potrudite se da ispunite bar neko od očekivanja voljene osobe. Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Svi astrološki aspekti ukazuju da je pred Vodolijama odličan radni dan za dokazivanje i avanzovanje na profesionalnom planu. Fokus neka vam bude na novim poslovima i prilikama koje se budu nudile. Slobodne Vodolije, nova poznanstva se samo ređaju, a vi trenutno ne znate na koju ćete stranu. Vodite računa o ishrani.

Ribe

Očekuje vas dosta novih stvari, pre svega u tehničkom delu realizacije već dogovorenih profesionalnih obaveza.  Iako možda sporo, neke stvari dolaze na svoje mesto i krajnji rezultati će biti zadovoljavajući. Nije loš dan da većina osoba rođenih u znaku Riba uspešno razreši eventualne manje ili veće razmirice u sferi ljubavnih odnosa. Osetljivost zglobova, čuvajte se fizičkih povreda.

Zatvoreno za komentare.