Dnevni horoskop - Blizancima će se isplatiti zalaganje, Jarac može da ostane sam...

Dnevni horoskop – Blizancima će se isplatiti zalaganje, Jarac može da ostane sam…

Devica kroz posao zaboravlja na privatne poteškoće, Vaga mora da se kloni emotivno zauzetih ljudi. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Horoskop vam donosi poteškoće na poslovnom planu. Nepredviđene okolnosti mogu da poremete vaš plan, ali horoskop vas savetuje da ne odustajete od cilja. Prihvatite pomoć od osobe suprotnog pola, zajedničkim snagama možete da ostvarite sve. Ljubavna situacija je baš kakva treba, prija vam.

Bik

Vaš dnevni horoskop vam predviđa pozitivnu energiju. Voljni ste da prionete na posao, a energiju prenosite i na svoje saradnike. Danas možete da očekujete novčani dobitak. Vaš trud dolazi do izražaja, mnogi će želeti da budu u vašem društvu. Partner vam zamera neodlučnost, a vi samo terate inat jer ne želite da reagujete pod pritiskom. Verujte svojoj intuiciji.

Blizanci

Zvezde vam predviđaju dobre vesti. Povoljan dan za sve one koji se bave privatnim biznisom, ulaganja će se isplatiti višestruko. Izbegavajte dalja putovanja i vodite računa o povredama. Blage trzavice u ljubavi, problemi oko davnog nesporazuma su i dalje aktuelni. Spustite loptu.

Rak

Horoskop vas savetuje da danas napunite baterije i priuštite sebi bilo kakav vid relaksacije. Napeti ste zbog ishoda koji očekujete kada je posao u pitanju, pa ne bi bilo loše da učinite sve što možete kako biste neutralisali tenziju. Oslonite se na partnera i njegove savete. Znači vam tuđe iskustvo.

Lav

Horoskop kaže da danas možete da očekujete sjajnu poslovnu priliku! Idealan dan za sklapanje saradnje sa ljudima iz inostranstva, komunikacija je vaš glavni adut. Moć ubeđivanja i šarm koje posedujete pomoći će vam u ostvarenju cilja. Partner se divi vašim sposobnostima, čeka vas lepo iznenađenje.

Devica

Ljubav je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa, polako gubite strpljenje. Uhvatili ste se u koštac sa situacijom koja nimalo nije zavidna, shvatićete da ste pogrešili. Budite iskreni prema prijateljima koji vam dele dobronamerne savete, na silu ništa nećete postići. Kroz posao zaboravljate na privatne poteškoće.

Vaga

Horoskop kaže da danas budete vredni više nego inače. Ne oslanjajte se na tuđu pomoć, već prionite na posao. Bićete zadovoljniji kad zasluge prepišete samo sebi. Klonite se emotivno zauzetih ljudi, ne srljajte u problem. Zdravlje je dobro, ali potrudite se da spavate više.

Škorpija

Sijate na polju karijere, okolina se divi vašim rezultatima. Današnja situacija u kojoj ćete pokazati sve svoje sposobnosti vam ide u prilog, otvoriće vrata koja ste želeli. Mnogima ćete postati uzor, naročito jer ste voljni da svakome i pomognete. Samo tako nastavite, zračite posebnom energijom. Veče je rezervisano za jedno lepo poznanstvo. Uživajte!

Strelac

Osećate da se dosta rasejani, misli vam se vrte u krug, ali nikako da dođete do rešenja. Ukoliko imate konflikt sa partnerom, danas je idealan dan za iskren razgovor. Osetićete kako vam teret pada s leđa, vreme je da neke stvari dovedete u red. Horoskop vas savetuje da pojačate unos vitamina.

Jarac

Ne samo da briljirate u poslu, već nije moguće da ne dobijete unapređenje! Ukoliko želite napredak, obrazložite nadređenima zašto ga zaslužujete. Prija vam solo status i zato vas čekaju nova poznanstva. Budite fer prema osobi iz prošlosti, moguć je susret koji će promeniti vaš ugao gledanja.

Vodolija

Danas ste veoma kreativni, a sulude ideje mogu se pretvoriti u ozbiljan biznis! Za vas više nema finasijske krize, sada samo možete da uživate u rezultatima koje ste postigli. Dopada vam se "zabranjena osoba", ali vodite računa da vam se ne obije o glavu. Moguća nesanica.

Ribe

Horoskop vam donosi osećaj sumnje. Čini se da stičete nepoverenje u partnerskom odnosu. Mogući su sitni nesporazumi, a slična situacija vas čeka na poslu. Ne sumnjate u svoje ideje i argumente, budite konkretni kada je vaš stav u pitanju. Zdravlje dobro.

Zatvoreno za komentare.