Dnevni horoskop - Blizancima promenljivo u ljubavi, ovom znaku je moguća alergija

Dnevni horoskop – Blizancima promenljivo u ljubavi, ovom znaku je moguća alergija

Pred Lavovima je dan koji bi trebalo da posvete potpunom angažovanju, Potencijalno vrlo dobar radni dan je pred Strelčevima. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Dosta obaveza najrazličitijih je pred Ovnovima, pa će biti neophodno da se što bolje organizujete kako biste uspeli sve da završite na zadovoljavajući način. Zajednički treba da se potrudite jedno oko drugog, i nema tu neke velike mudrosti. Moguća nesanica.

Bik

Već na samom startu nove radne sedmice trebaće vam dosta smirenosti kako bi bez nerviranja prošli kroz situacije koje će uglavnom izazivati drugi. Napeta situacija može biti i na vašem ljubavnom planu. Na vama je da ne dolivate dodatno ulje na vatru. Osetljivost respiratornog sistema.

Blizanci

Ono što možete da očekujete tokom ovog ponedeljka je da se stvari odvijaju nešto usporenijim tempom, na koji vi nećete moći da mnogo da utičete. Moguće su i iznenadne promene tehničke prirode. Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu. Nemojte se kačiti za sitnice, nije vredno. Pad imuniteta.

Rak

Sve vezano za  planove, projekte, papirologiju  koje ste već pokrenuli moglo bi da naiđe na usporavanje na samom početku ove radne sedmice. Budite strpljivi, sve je srećom prolaznog karaktera. Vrlo lep i pozitivnom energijom obojen dan možete očekivati na ljubavnom planu. Provedite što više vremena u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom. Zdravlje je vrlo dobro.

Lav

Iako su mogući manji izazovi, pred Lavovima je dan koji bi trebalo da posvete potpunom angažovanju i posvećenosti zacrtanim poslovnim ciljevima. Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja, neko na koga do sada niste obraćali pažnju. Fizički umor.

Devica

Dosta dinamičan i na momente haotičan poslovni dan je pred Devicama. Bitno je da vam ne promaknu neki bitni detalji, ato ne radite više stvari istovremeno.ž Moguće je pokretanje neke nove priče sa starom simpatijom. Samo napred. Osetljivost zglobova.

Vaga

Postoji mogućnost nesporazuma pa pre nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa saradnicima raščistite stvari na neki mirniji način. Spremni ste da nešto menjate što vam do sada nije odgovaralo, i u tome ćete svakako i uspeti. Moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Ulazite u period stabilnijih i boljih poslovnih odnosa. Mogu vam se otvoriti nove poslovne šanse, preko ljudi sa kojima ste ranije sarađivali. Slobodne Škorpije u periodu ste kada ste spremni da pustite prošlost, ali je pitanje dali je ona spremna da pusti vas. Jačajte imunitet.

Strelac

Potencijalno vrlo dobar radni dan je pred Strelčevima da bez većih problema završe svoje zacrtane obaveze. Obratite pažnju da vam ne promaknu neki naizgled nebitni detalji. Danas vam svašta može zasmetati na polju ljubavnih relacija, pa bi možda najbolje bilo da se nekako povučete biće manje štete. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Jarac

Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju. Pokušajte da napravite balans u vašem odnosu i uživajte u trenucima provedenim sa partnerom. Potrebno vam je više kvalitetnog odmora, sna.

Vodolija

Imate dosta pozitivne energije i radnog elana, ali trebate samo da tu energiju usmeravate na pravi način i na prave poslovne poteze. Hrabro napred. Iskoristite slobodne trenutke da budete sa svojom dragom osobom. Uživajte u podršci i razumevanju koju vam pruža. Zdravlje je vrlo dobro.

Ribe

Početak sedmice Ribama donosi povoljne okolnosti i dobru saradnju  sa svima,  saradnicima, poslovnim partnerima, nadređenima. Poslušajte savet starijeg, iskusnijeg kolege. Period je odličan za zajedničke planove, pogotovo ako se oni vezuju za putovanja ili za sređivanje doma, pripremu za zajednički život. Zdravlje je vrlo dobro.

Zatvoreno za komentare.