Dnevni horoskop - Blizanci da se paze na poslu, ovom znaku se javlja stara ljubav

Dnevni horoskop – Blizanci da se paze na poslu, ovom znaku se javlja stara ljubav

Bikovima je miran dan uz maksimalnu kontrolu svih važnih dešavanja, sasvim solidan dan nalazi se pred slobodnim Lavovima. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Burst

Ovan

Posao: Posle neophodnog odmora danas sledi prikupljanje snage pravljenje planova za novu poslovnu sedmicu.

Ljubav: Dosta potencijalno kontradiktornih informacija očekuje vas tokom dana u sferi ljubavi. Dobro proverite vesti i razmislite o svojim potezima.

Zdravlje: Moguć je pad koncentracije.

Bik

Posao: Miran dan uz bezmalo maksimalnu kontrolu svih važnijih dešavanja bar što tiče većine tipičnih Bikova.

Ljubav: Ova nedelja trebalo bi da bude jedan od pozitivnijih dana za sve vaše iskrene namere i konkretne poteze koje želite da povučete prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nikako nije dobar za većinu tipičnih Blizanaca za bilo kakvo ozbiljnije angažovanje, ali na druženje i pomoć prijateljima svakako jeste.

Ljubav: Vaše želje i očekivanja u sferi partnerskih odnosa biće danas najverovatnije u manjoj ili većoj meri u koliziji sa postojećim realnim stanjem.

Zdravlje: Obratite pažnju na variranje krvnog pritiska.

Rak

Posao: Nije loš dan za Rakove da sve planirane obaveze završe na vreme, ali i da deo slobodnog vremena posvete rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Ove nedelje nije realno očekivati bitnije promene u vašem ljubavnom životu u odnosu na prethodni dan. Možda vas prijatno iznenadi stara simpatija.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja.

Lav

Posao: Danas nikako ne žurite i istrčavajte se sa idejama za nove profesionalne projekte. Sačekajte ponedeljak.

Ljubav: Sasvim solidan dan nalazi se pred slobodnim Lavovima pre svega da ostvare primarni kontakt za neku novu u najavi pozitivnu intimnu priču.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Dosta toga su predstavnici znaka Device uradile tokom vikenda i pripremile za novu radnu sedmicu, međutim, valjalo bi da neke detalje još jednom proverite.

Ljubav: Najveći deo pažnje tokom ovog dana logično bi bilo da usmerite ka dragoj osobi. Dozu nemira sa druge strane može doneti neočekivani poziv osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda može biti vrlo pozitivan kada su poslovne aktivnosti tipičnih Vaga u pitanju, pod uslovom da ne radite sve sami i isključivo na svoju ruku.

Ljubav: Astrološki aspekti ne donose u najavi ekstra loše okolnosti za dešavanja u sferi ljubavi, mada bi bilo dobro da predupredite prazne priče bez realnih argumenata.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Iako ste možda planirali da još nešto danas dodatno uradite, dobro razmislite. Ako nije neophodno, reorganizujte se i ostavite nešto za naredne dane.

Ljubav: Manje više mirno ljubavno more danas očekuje Škorpije. Nema naznaka za veće probleme, ali ni za krupnije promene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dobar dan očekuje većinu Strelčeva, ukoliko su planirali da najveći deo vremena posvete aktivnom odmoru i slobodnim aktivnostima.

Ljubav: Danas nije povoljna astrološka klima da bilo šta forsirate u sferi ljubavnih odnosa, potrudite se da budete uviđavniji kada su osećanja druge strane u pitanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja i razloga za veću brigu.

Jarac

Posao: Drugi dan vikenda donosi tipičnim Jarčevima dobru osnovu za razne vrste aktivnosti, a posebno bi mogli da budu uspešni baveći se obavezama u privatnoj režiji.

Ljubav: Solidan dan vas očekuje ukoliko ste planirali da najveći deo vremena provedete u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Manje probleme mogu vam zadavati noge, kolena.

Vodolija

Posao: Planirani odmor i eventualne slobodne aktivnosti, većina osoba rođenih u znaku Vodolije vrlo verovatno će uspeti da sprovede onako kako je i zamislila.

Ljubav: Vaša energija i raspoloženje neće biti baš na nekom visokom nivou tokom ovog dana, ali makar ne odbijajte pozitivnu energiju drage osobe.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Ribe

Posao: Jedan dobar dan nalazi se pred Ribama ako su prvenstveno svoje aktivnosti usmerili ka sređivanju nezavršenih obaveza od ranije.

Ljubav: Vrlo povoljna astrološka klima danas obećava povoljne krajnje ishode, ukoliko ste dovoljno hrabri i odvažni za bar jedan direktan potez u sferi ljubavi. Isplatiće vam se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Zatvoreno za komentare.