Dnevni horoskop - Devica može da se oprosti od ljubavi, Vodolija mora da odluči - partner ili karijera

Dnevni horoskop – Devica može da se oprosti od ljubavi, Vodolija mora da odluči – partner ili karijera

Škorpije konačno dobijaju napredak ili vest koju su dugo priželjkivale, Blizancima zvezde predviđaju sjajan dan. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Horoskop vam donosi potrebu za druženjem, izlascima, pozitivnom energijom... Organizujte viđanje sa osobom suprotnog pola, prijaće vam razgovor. Krajem dana možete da očekujete novost koja je vezana za finansijsku situaciju, a koja će vam ulepšati dan. Uživajte!

Bik

Horoskop vam predviđa tenziju zbog pregršt obaveza koje imate. Savet je da postavite prioritete i krenete da rešavate jedno po jedno. Fokus daje rezulate, a ukoliko ste postavljeni na više strana, ništa nećete postići. Ne odbacujte olako predloge partnera, mogu da vam pomognu.

Blizanci

Zvezde vam predviđaju sjajan dan! Neočekivane situacije mogu na prvu da vam deluju kao nešto što niste želeli, ali ubrzo ćete shvatiti da je tako najbolje. Danas sve gledate sa pozitivne strane i to je ključ uspeha. Mogući konflikt u ljubavi, neke tajne će isplivati na površinu.

Rak

Emocije su u fokusu vašeg horoskopa! Ne možete da se obuzdate i želite da razum preuzme glavnu ulogu. Razgovarajte sa bliskim ljudima i ne poveravajte se bilo kome. Ljudi koji su nedavno uplovili u vaš život nisu potpuni iskreni prema vama. Potrebno je da posložite sve kockice.

Lav

Horoskop vam donosi poteškoće kojima se niste nadali. Ovo će biti lekcija koju ćete zauvek zapamtiti. Konačno shvatate da prečice ne donose željene ishode, već samo ako dobro i pošteno zavrnete rukave. U ljubavi sve ide kako treba, provedite veče sa partnerom.

Devica

Povoljan dan za promene u domu. Svi oni koji žele da renoviraju, urede ili kupe nekretninu, treba da naprave prve korake. Osećate da kreće novi početak i voljni ste da uložite svu potrebnu energiju. Ljubav još uvek mora da sačeka, ali to ne znači da nećete imati zanimljivu komunikaciju sa nekim putem društvenih mreža.

Vaga

Horoskop vas podseća da sebe stavite na prvo mesto. Muče vas tuđi problemi, unose vam teskobu i to vas remeti da završite svoje. Pokušajte da se izolujete danas, prijaće vam da sredite misli. Pravi prijatelji se neće ljutiti, vreme je da se pozabavite svojim potrebama.

Škorpija

Škorpije, mnogo uspeha za vas! Konačno dobijate napredak ili vest koju ste dugo priželjkivali. Verovali ste da kvalitet uvek mora da ispliva na površinu i danas je taj dan. Osećali ste nepravdu u poslednje vreme, ali sada konačno možete da uživate u plodovima rada. Obratite pažnju na prejedanje.

Strelac

Ne pružajte veliki otpor u sukobu mišljenja koji imate sa svojim nadređenima. To može samo da vam odmogne, a i bio bi red da shvatite i priznate svoje greške. Ljubav cveta, sledi ozbiljan razgovor sa partnerom o planovima za budućnost. Pojačajte unos vitamina i povedite računa o ishrani.

Jarac

Danas stiže poslovna ponuda od osobe koju ste upoznali preko zajedničkih prijatelja. Dvoumićete se, ali vi nikada ne grešite ako se vodite intuicijom. Zapali ste za oko osobi iz mesta u kom živite, pružite šansu. Možda je vreme za novu ljubav. Više spavajte.

Vodolija

Vagate između karijere i ljubavi, a to je znak da nešto ne štima. Ne bi trebalo da se odričete onoga što volite, samo napravite listu prioriteta. Partner bi trebalo da vas podrži u vašim ambicijama, a danas vas očekuje dug i pomalo iscrpljujući razgovor.

Ribe

Horoskop vas upozorava na brzopletost. Moguće su greške koje će vas skupo koštati, pa zapamtite da danas ni u čemu ne treba da žurite. Savet je da pronađete način za relaksaciju i dobro napunite baterije. U ljubavi sve kako treba.

Zatvoreno za komentare.