Dnevni horoskop - Devicama je polje ljubavi mirno, a ovaj znak ima novi projekat na poslu

Dnevni horoskop – Devicama je polje ljubavi mirno, a ovaj znak ima novi projekat na poslu

Rak danas nije spreman da prihvati neke poslovne opcije, Škorpija ima oscilacije u ljubavi koje su evidentne. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Iako jutro ne obiluje povoljnim poslovnim prilikamapopodne se može pokazati drugačije. Opustite se do te mere da ne zaboravite na oprez od napada konkurencije. U ljubavi sve ima smisla ako je to vama po volji. Zdravlje je veoma stabilno.

Bik

Dajte sebi dovoljno prostora i vremena kako bi osmislili novu strategiju na poslovnom projektu. Kasnije i saldo može biti dobro uvećan. Manjak fleksibilnosti čini vaš ljubavni dan napetim jer ste dodatno ljuti. Zdravlje je dovoljno solidno.

Blizanci

Bilo da ste u suprotnosti sa kolegama ili ste čak protiv njih održite radni dan velikim zalaganjem za posao od kojeg svi zavisite. Zaljubljeni Blizanci nemaju vremena da misle na ljubav jer je oni trenutno dišu. Zdravlje solidno i odlično.

Rak

Danas niste spremni da prihvatite opcije koje su delom dobre i za vas. Vaša tvrdoglavost je jača od svega. Okolnosti nisu negativne ali snagom razumevanja i i ljubavi možete da popravite emotivni život. Polje zdravlja bez hroničnih tegoba.

Lav

Danas bi trebalo da zadržite osmeh na licu iako radite posao koji vam ne prija. Skloni ste moralnim dilemama. Pojačajte smokontrolu baš onda kada ste najnervozniji. Imate dobre šanse da izbegnete krivicu i raspravu. Zdravlje je sasvim dobro.

Devica

Na vama je da mislite mirno i staloženo ali da delujte brzo i efikasno. Nemojte dozvoliti da budete posrednik već zauzmite mesto koje vam pripada. Neće vam teško pasti ni manji kompromis. Polje ljubavi je mirno. Zdravlje bez većih tegoba.

Vaga

Potrebna vam je nova energija da bi bili zadovoljni poslovnim aktivnostima. Manje očekivanja noci manje razočarenja. Ako ste u stabilnoj vezi partner vas inicira da odlučite između ljubavi i posla. Polje zdravlja nije hronično ugroženo.

Škorpija

Pribegnite malom lukavstvu i odigrajte ulogu vođe iako to trenutno niste. Oscilacije u ljubavi su evidentne ali veoma nejasne za vašu voljenu osobu. Pokušajte da se dogovorite oko nekih manje konfliktnih stvari. Zdravlje je sasvim dobro.

Strelac

Zaboravili ste na dovogor ili poslovnog klijenta li to neće poremetiti vaš poslovni dan. Imate dovoljno opcija da ubedite partnera u sve moguće varijante koje su samo vama bitne. Vaša sebičnost je u punom jeku. Polje zdravlja je odlično.

Jarac

Male su šanse da naplatite poslovne račune ali nada umire poslednja. Unapredite aktivnosti da bi poboljšali prihode. Imate dobre aspekte da provedte jedan miran i emotivan dan sa porodicom ili prijateljima. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

Vodolija

Možete duplirati aktivnosti jer ste puni energije koja vam donosi dobre prilike. Imate sve izglede da ćete dobiti dodatnu zaradu od nekih poslova koji su već urađeni. U ljubavi je toliko mirno da ste zaboravili na sve bivše. Zdravlje odlično.

Ribe

Promenite nešto ako vam baš danas smeta ili odbacite planove koji se još uvek nisu odigrali. Na vam je da budete odlučni i idete napred ka cilju i promenama. Spremnite se na nova dešavanja na emotivnom polju. Zdravlje je veoma stabilno i dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.