Dnevni horoskop - Devicama je vreme da reše bitne poslove, a ovaj znak ima manje prihode

Dnevni horoskop – Devicama je vreme da reše bitne poslove, a ovaj znak ima manje prihode

Rak mora da prihvati dodatni honorarni posao, Škorpijama je polje ljubavi u izborima i moraju da donesu odluku. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Drugi vas shvataju veoma ozbiljno iako ste vi malo skrenuli sa teme. Okupirani ste poslom ali to ne znači da ste u pravu za sve principe koje određujete. U ljubavi zanemarite one situacije koje vam treniraju strpljenje. Zdravlje stabilno.

Bik

Posao koji je bio na čekanju danas može postati aktuelan. On može biti veoma stabilan za plan koji želite da ostvarite. Ležeran stav prema voljenoj osobi i njenim prohtevima donosi vam dobro raspoloženje u ljubavi. Zdravlje je sasvim stabilno.

Blizanci

Zavirite u svoju nedavnu poslovnu istoriju da bi uradili bolji posao za budućnost. Pozajmica nije metod kojim dolazite do željenog cilja. Uživajte u retkim ali dobrim emotivnim odnosima sa emotivnim partnerom. Zdravlje je dobro i stabilno.

Rak

Budite opušteni iako ćete danas biti u manjku poslovnih planova. Prihvatite dodatni honorarni posao jer će vam doneti lepe prihode. Promenite malo raspored obaveza ili ambijent jer ćete tako osvežiti sebe i partnera. Odlično se osećate.

Lav

Niste baš fizički spremni za dodatne napore na poslu zato se obuzdajte u želji da dokazujete snagu i izdržljivost.Samostalni ste u odlukama. Znate i sami da zarad kratke avanture možete izgubiti stabilnost veze. Zdravlje bez većih tegoba.

Devica

Ako imate bilo kakve poslovne probleme vreme je da ih rešite brzo i efikasno. Usagasite posao sa očekivanjima nadređenih. Neke ljubavne situacije ne zavise samo od vas pa je dobro da se dogovarate oko svega. Zdravlje je veoma promenljivo.

Vaga

Imajte na umu da se onaj koji vas je već jednom izneverio vaša očekivanja može to da ponovi. U ljubavi preteran faktor prilagođavanja može da bude kontraproduktivan. Nemojte biti vešštački navalentni. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Škorpija

Ubrzajte se jer ste se uspavali i potpuno usporili. Danas ne trpite nikakve kontrole i naredbe. Polje ljubavi je u izborima pa odlučite se na koju stranu idete. Ono što vam srce govori je prava istina i ljubav. Polje zdravlja bez tegoba.

Strelac

Pronađite nešto što će vam okupirati misli i mozak jer u suprotnom niste dobri za kompromise ni dogovore bilo kojeg smisla. Ako vam je stalo do osobe koja je pored vas vreme je da pokažete ljubav i razumevanje. Zdravlje bez većih problema.

Jarac

Bez obzira na unutrašnji nemir poslovi danas idu mnogo bolje. Manji prihodi doprinose i daljem pozitivnom raspoloženju. Nije lako da pretpostavite šta vam se događa na emotivnom polju. Dovoljno je da se držite intuicije. Zdravlje dobro.

Vodolija

Danas ste mentalno aktivni i to je ono što će obeležiti vaš poslovni dan. Imate sve prilike da budete zadovoljni svojim aktivnostima. Neke osobe koje su zainteresovane  ne mogu da probiju vaše emotivne blokade. Zdravlje je sasvim odlično.

Ribe

Čekate neke papire kako bi rešili poslove koji zahtevaju administrativna odobrenja. Pravite kalkulaciju sa novcem. Danas ljubav ne izaziva posebno ushićenje ni zadovoljstvo jer ste se već navikli na emocije. Zdravlje je veoma stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.