Dnevni horoskop - Device da ne brinu o novcu, a ovaj znak mora da poradi na jačanju imuniteta

Dnevni horoskop – Device da ne brinu o novcu, a ovaj znak mora da poradi na jačanju imuniteta

Škorpija je kreativna i dobro motivisana da pobedi poslovne izazove, Strelac je lojalan na poslu, ali sve ima svoje granice. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Možda ste danas uzeli mali poslovni odmor ali vas to neće izuzeti od dodatnih telefonskih razgovora i mejlova.  Dobijate signale od osobe koja vam se već dugo dopada. Iskoristite prilku da joj se približite.Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Bik

Danas ste puni protivrečnosti i nerealnih zahteva. Mislite jedno a uradite sasvim drugo pa zbunjujete saradnike. Pokušajte da delujete organizovano .Nemate muke da se zaljubite u osobu koju do skoro niste primećivali. Zdravlje je veoma solidno.

Blizanci

Kada vas Uran u Biku tera da budete veoma uznemireni vi se oduprite stresu dobrim ručkom. Nemojte prelivati nervozu na okolinu. U ljubavi živite dva svemira koja se povremeno sudaraju sopstvenim inatom.Zdravlje je veoma  stabilno i dobro.

Rak

Nije moguće da se danas distancirate od poslovnih saradnika. Izaberite  drugu opciju fleksibilnosti zbog pojačanog stresa. Čuvajte ličnu privatnost jer ima osoba koje mogu iskoristiti vašu naivnu iskrenost.Manji problemi sa grlom i prehladom.

Lav

Nije prijatno kada imate konkurenciju koja vas ogovara. Ipak potrebno je da ne odgovorate na te provokacije. Lakše je da ne reagujete i posvetite se dnevnim obavezama.Veoma ste inspirativni i dobro motivišete emotivnog partnera. Zdravlje dobro.

Devica

Odlično ste danas organizovani i nemojte brinuti za poslovne i novčane rezultate. Produktivan dan iako ga niste tako planirali. Romantični Neptun sa Jupiterom u Ribama  pomaže da ponovo uspostavite poverenje sa partnerom. Zdravlje stabilno.

Vaga

Ključne poslovne veze održavate na nerealan način zato je potrebno da budete ozbiljniji u poslu. Poslovni saradnici prate vaša uputstva. Zadovoljstvo pronalazite u porodici i prijateljima. Imate dovoljno podrške od drugih. Jačajte imuni sistem.

Škorpija

Imate bolje puteve kada je posao u pitanju. Kreativni ste i i dobro motivisani da pobedite poslovne izazove. Nemate problem  ako se dogovarate.  Neptun sa Jupiterom u Ribama deluje inspirativno na vaš ljubavni život. Zdravlje odlično.

Strelac

Veoma ste lojalni na poslu, ali sve ima svoje granice ako vam neko podmeće nogu. Postavite parametre dokle možete da trpite poslovni pritisak. Niste danas obavezni da trpite prijatelje koji vam ne odgovaraju. Zdravlje je veoma stabilno.

Jarac

Koristite više poslovnih informacija pre nego krenete da delujete nepromišljeno. Čak i vaš instikt može  biti glavni vodič. Nemojte se ljutiti ako se osećate zapostavljeno jer ste i vi donedavno radili isto. Polje zdravlja nije ugroženo.

Vodolija

Nikada dovoljno lepih vesti i sjajnih informacija a danas ćete uživati u takvim najavama. Vi ste u maxsimumu naleta kreativne energije pa pospešite svoj poslovni plan. Sve  ide dobro ako ste okruženi prijateljima. Zdravlje je sasvim odlično.

Ribe

Uzburkani ste jer je Neptun i dalje u zagrljaju Jupitera u vašem znaku. Iskoritite ove aspekte da ojačate svoje poslovne pozicije. Ljudi vam veruju jer ste iskreni.  Partneru dajte do znanja da želite da učestvujete u svemu. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.