Dnevni horoskop - Device da očekuju manje nerazumevanje s partnerom, a ovaj znak danas ima jasan cilj

Dnevni horoskop – Device da očekuju manje nerazumevanje s partnerom, a ovaj znak danas ima jasan cilj

Lavovi na polju ljubavi nemaju većih turbulencija, Strelac se distancira od prijatelja koji su mu do juče bili jako važni. Evo šta odnosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Napustili ste tenziju prethodnog dana i mirno provodite poslovni dan. Dobro je da se okružite pozitivnim ljudima kako ne biste imali psihički naporan dan. Pokušajte da se približite mlađem članu porodice i rešite sukob. Moguća povremena glavobolja.

Bik

Ništa se danas neće isplatiti na način koji planirate i želite. Imate manji problem u shvatanju dnevnih izazova. Manje promene u porodici izazivaju veću nelagodu. Slede vam dogovori oko novca i ulaganja u nekretnine. Nemate tegobe u zdravlju.

Blizanci

Iako danas svesrdno pokušavate da izađete u susret svim zahtevima na poslu, mnoge stvari izmiču kontroli. Budite spremni na odlaganje zadataka i obaveza. U ljubavi moguće svađe bez pravog razloga i povoda. Nema većih promena polju zdravlja.

Rak

U moru neusklađenih želja, hvata vas nezadovoljstvo i panika. Međutim, to traje kratko i vi se vraćate u normalu do večeri. Kod vas je danas pametnije da ćutite nego da iskažete mišljenje. Svaka reč može biti pogrešno tumačena. Zdravlje je  solidno.

Lav

Razmišljate kako da uspostavite obrasce ponašanja na poslu i sa saradnicima. Nemate dobro rešenje, pa se savetujte sa iskusnom osobom. Na polju ljubavi nema većih turbulencija ako ste se dogovorili oko dnevnih obaveza. Zdravlje  je sasvim dobro.

Devica

Pokušavate da sakrijete svoje namere, ali to vam ne polazi za rukom. Neke stvari su veoma konktretne i javne i ne mogu se sakriti velom tajne.Na polju ljubavi manji potresi nerazumevanja nisu fatalni za vaše emocije. Zdravlje je dovoljno dobro.

Vaga

Manje nesuglasice i rasprave neće poremetiti vaš poslovni dan i ritam obaveza. Imate puno mogućnosti i rešenja, pa nije potrebno da dramite. Ljubav nije prioritet, ali emocije vas kidaju na male i sitne komade. Nemate većih hroničnih tegoba. 

Škorpija

Imate veliku mogućnost da budete uspešni u mnogim poslovnim finasijama, zato iskoristite dan za dogovore oko tokova novca. Ništa novo nećete saznati o osobi koja vam se dopada, jer nije moguće da ulepšate realnost. Zdravlje je sasvim dobro.

Strelac

Dobri planovi i još bolja realizacija istih obeležava današnji uspešan dan. Posle takvog ličnog zadovoljstva planirate odmor. Distancirali ste se od prijatelja koji su vam do juče bili jako važni. Zdravlje je dovoljno solidno i stabilno.

Jarac

Danas ste u harmoniji sa sobom jer imate jasne ciljeve. Niko ne može da vas poremeti u vašim namerama. Polje emocija i ljubavi je stabilno jer ste danas u dobrom raspoloženju. Emotivno ste stabilni i znate šta hoćete. Zdravlje veoma dobro.

Vodolija

Kod vas se smenjuju ambicije i odustajanje od istih. Nikako da vam želje prevagnu na jednu stranu. Vratili ste se na stara jedra ljubavne prošlosti. Koliko ste zadovoljni i kolliko, vam je interesantno pokazaće vreme. Zdravlje dobro.

Ribe

Nemojte praviti dugoročne planove jer vas to dovodi u dramu brige oko realizacije. Budite operativni u delu dana kada dođe do prepreke. Planirate sve oko ljubavi i previše maštate a to vas vodi u zabludu. Nema promena na polju zdravlja.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.