Dnevni horoskop - Device da posvete vreme porodici, a ovaj znak poslovne poteze krije od svih

Dnevni horoskop – Device da posvete vreme porodici, a ovaj znak poslovne poteze krije od svih

Lavovi su razočarani lažnim obećanjima, Strelac u ljubavi očekuje naglašeno pozitivnu atmosferu. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Dobro je što ste danas idealista i priklanjate se optimističnom stavu kolega. U ljubavi ste neobično pravdoljubivi i skloni avanturističkim planovima za predstojeće leto. Zato nije čudno ako predložite putovanje u Nepal. Zdravlje je odlično.

Bik

Sve vaše tajne poteze možete ostvariti samo ako ste dovoljno dosledni i hrabri. U suprotnom tražite savet i tajne više nisu vaše. Danas ste efikasni na polju ljubavi jer se vodite nematerijalnim čulima. Puni ste humora. Zdravlje je veoma dobro.

Blizanci

Ogroman entuzijazam obeležava vaš poslovni dan pa nije bitno ako se i pola od planiranog ostvari. Vi ćete biti veoma zadovoljni. Odličn ste u rešavanju tuđih problema ili nedoumica ali za svoje tražite podršku. Odlično je vaše opšte zdravlje.

Rak

Promenljivi kakvi zaista jeste, danas imate priliku da menjate  sve što vam je dosadno. Menjajte sagovrnike na poslu, ali i osobe koje vvas uporno opsedaju. Odmorite se uz jednog Bika i savladajte ovaj dan bez stresa. Zdravlje je sasvim solidno.

Lav

Razočarani ste lažnim obećanjima ili lažnim prijateljima, zato je dan počeo turbulentno. Međutim, ne brinite, jer ste do kraja dana potpuno povezani na pozitivnu energiju koju vam daje samo jedan dobar prijatelj. Zdravlje je bez promena i stabilno.

Devica

Neverovatno je koliko ste upregli sve svoje snage da dovedete posao do kraja, ali  nećete uspeti da završite. Zato je važno da posvetite vreme porodici ili emotivnom partneru jer će vam okupljanje veoma prijati. Zdravlje bez hroničnih tegoba.

Vaga

Ne morate da brinete o komunikaciji sa poslovnim partnerima jer danas nema osobe koja ne može da se dogovori sa vama. Zato krenite u sve moguće dogovore, a najviše one koje ste ranije započeli. Ljubav se hrani optimizmom. Zdravlje sasvim dobro.

Škorpija

U neverovatnoj gužvi od ranog jutra pronalazite način da se probijete do posla, ali i tamo vas čeka još veća i haotična gužva. Zato danas možete prodati trgovati i sa onom robom koja nije popularna. U ljubavi nema mira. Zdravlje je solidno.

Strelac

Trgovina je sjajna, ali još je bolji dogovor oko isplate novca. Nemojte se čuditi ako ugovorite senzacionalan poslovni ugovor. U ljubavi očekujte naglašeno pozitivnu atmosferu koja je praćena dobrim društvom. Zdravlje je bez promena i solidno.

Jarac

Budite spremni na izazove jer danas nije dan da mudrujete već da budete otvoreni i puni poverenja prema poslovnim saradnicima. Veličajte svaki potez vaše voljene osobe jer lako možete dobiti lepu, ali i duplu ljubav. Zdravlje dovoljno stabilno.

Vodolija

Ako niste spremni za ekstremne poslovne poteze onda umirite um i telo. U suprotnom, sve što je neobično i dovoljno ludo ima fantasitčan prijem kod poslovnih partnera. U ljubavi budite lucidni i zavedite Lava. Zdravlje je  sasvim odlično.

Ribe

Odlični ste na poslu iako ste u neverovatnoj gužvi. Posao vas sustiže koliko god da ste brzi i efikasni. Na polju emotivnih odnosa, ako ste slobodni, imate više opcija da uđete u vezu. Nemojte se opredeliti za dve stolice. Osećate se veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.