Dnevni horoskop - Device da razmisle o selidbi, ovaj znak ima nesuglasice sa šefovima

Dnevni horoskop – Device da razmisle o selidbi, ovaj znak ima nesuglasice sa šefovima

Rak mora da palnira unapred bolju strategiju, Škorpiji je potreban mir kako bi napravila poslovni plan. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Neke poslove radite i po tri puta samo zato što ste dekoncentrisani. Merkur u Vagi zadaje muke i na emotivnom polju pa ste skloni raspravi i svađi. Ako niste u vezi ili braku vraćate se na stari telefonski imenik. Zdravlje je sasvim solidno.

Bik

Nisu problemi samo vaši već zajednički zato ih podelite sa ostalim kolegama na poslu. Završavate neke nesuglasice sa nadređenima. Opterećeni ste dobrim situacijama jer se plašite nekih nepredviđenih okolnosti. Polje zdravlja nije ugroženo.

Blizanci

Neke današnje promene određujete vi ali i slučajnosti. Zato se spremite na neodređene situacije. Ne dozvolite da partnerovo raspoloženje utiče na vašu dnevnu rutinu. Mogući verbalni ispadi zato pazite šta pričate. Zdravlje je dobro.

Rak

Manji zastoji u novcu remete vaše planirane izdatke. Ne čekajte da vam se stvari dese, planirajte unapred bolju strategiju. Iskoristite šanse koje su najvljene. Nije potrebno da padate na slatke reči emotivnog partnera. Zdravlje je sasvim dobro.

Lav

Iako ste zabrinuti za druga životna polja posao i nije tako loš. Nije potrebno da preterujete u pregovorima koji vas čekaju. Partnerski odnosi su vam na prvom mestu i zato imate dobre odnose sa voljenom osobom. Odlično je vaše opšte zdravlje.

Devica

Menjate poslove dogovore i veoma ste nedosledni u dogovorima. Merkur je retrogradan i zadaje muke na poslovnom planu. Niste spremni za promene a stara rutina je dosadila. Vreme je da promenite mesto boravka. Zdravlje sasvim promenljivo.

Vaga

Sumnjate u sebe, druge i okolinu na poslu. Zato sve to kada saberete ima još mesta za zlokobne misli. Intrige su istina i zato nije dobro da se ljutite već da ispravite nepravdu. Polje ljubavi je potpuno mirno bez talasanja. Zdravlje je solidno.

Škorpija

Tajno planirate skrivate se od istine a najviše bežite od ljudi. Potreban vam je mir kako bi napravili poslovni plan. Iako ste u stabilnom braku ili vezi potrebne su nove situacije i osveženje ljubavi. Polje opšteg zdravlja nije ugroženo.

Strelac

Imate potencijala da provedete uspešan dan ali ne zavisi sve samo od vas. Zato se zadovoljite onim što je moguće uraditi i što zavisi samo od vaše veštine. Zaboravljate neke stavove u ljubavi koje ste skoro usvojili. Zdravlje je stabilno.

Jarac

Obzirom na Sunce u Devici danas jasno vidite svoje perspektive na poslovnom polju. Niste baš skroz zadovoljni ali možete biti solidno srećni. Potreba za promenama nije opravdanje što zapostavljate partnera. Zdravlje je veoma stabilno.

Vodolija

Ne planirajte kupovinu jer ćete danas sve platiti više nego što vredi. Postoji šansa da vratite tek kupljeni uređaj za domaćinsvto jer je neispravan. Zato se suzdržite od kupovine koja e vam isprazniti novčanik. Promenljivo je opšte zdravlje.

Ribe

Administracija papiri i ugovori su fokus dana. Nekretnine prodaja ili izdavanje ide dobro ako ste jedini vlasnik. U suprotnom veoma moguće svađe. Ako ste zaneseni emocijama niste jedini jer i partner uzvraća istom merom. Zdravlje je veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.