Dnevni horoskop - Device moraju da povedu računa o novcu, a ovom znaku je zdravlje dobro

Dnevni horoskop – Device moraju da povedu računa o novcu, a ovom znaku je zdravlje dobro

Ribe moraju da se klone neudobnih priča na poslu, Blizanci moraju da naprave ravnotežu u finasijama sa partnerom. Evo šta nam donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Imate dovoljno energije i danas možete prenagliti i mnogim obavezama. Vodite se instiktima u ljubavnim situacijama jer tako čuvate svoje jake emocije. Partner je veoma zadovoljan vašim izborom dnevnih obaveza. Zdravlje je bez većih tegoba.

Bik

Ako ne budete prenaglili sa odlukama nemate loše poteze u finasijama. Polje ljubavi može biti ugroženo jer se ne snalazite najbolje u direktnoj komunikaciji. Potrebni su vam konkretni signali da bi znali kako da se ponašate. Zdravlje je solidno.

Blizanci

Neki današnji poslovi mogu okupirati i vaše slobodno vreme. Imajte u vidu da je dobra organizacija pola urađenog posla. Iako partner ne vodi računa o novcu vi ste tu da to popravite. Napravite ravnotežu u finasijama. Odlično se osećate.

Rak

Potrebno je da date priliku nekim situacijama da vam dođu u susret jer ih ne možete pre vremena rešiti. Vaše brige oko ljubavi i partnera zasnovane su na nerealnom mišljenju i činjenicama. Zato se približite realnosti. Zdravlje je  solidno.

Lav

Otvorite širom oči da vas neko od nepoznatih saradnika ne bi prevario ili namerno slagao. Vodite se sopstvenim iskustvom predostrožnosti. U ljubavnoj priči vi ste potpuno dominantni i tu nema velikih i bitnih promena. Zdravlje je sasvim dobro.

Devica

Povedite računa o novčanim transakcijama jer se neke finasije mogu zagubiti. Niste dorasli nepoznatim poslovima pa se klonite od istih jer su rizični . Zauzeli ste određeni stav u ljubavi i to ne menjate danas.  Zdravlje bez većih promena.

Vaga

Vodite računa šta govorite jer neko može loše protumačiti vaš rečnik. Razmislite i o odgovorima koje sejete bez razmišljanja. U emotivnom smislu veoma ste istrajni u svojim namerama ali da li se to isplati znaćete i sami. Zdravlje bez tegoba.

Škorpija

Nije dan da budete otvoreni u razgovorima već dovoljno tajnastveni da bi zaintirgirali konkurenciju. U ljubavi slede novi dogovori koji će pospešiti vaš odnos. Neke situacije ste doveli u pravu ravan. Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

Strelac

Imate sasvim dovoljno mogućnosti da završite posao i da lepo isplanirate letnji odmor. Od vas zavise svi planovi i dogovori. I pored velikog truda od strane emotivnog partnera  vi ste i dalje nezadovoljni u ljubavi. Zdravlje je dovoljno dobro.

Jarac

Imate veliku podršku poslovnog tima i zato možete obaviti i one poslove koji su bili skrajnuti. Nemojte plklaćati usluge unapred možete biti prevareni. Veoma ste raspoloženi za nova dešavanja una emotivnom polju. Zdravlje je sasvim stabilno.

Vodolija

Danas imate otvorena sva vrata na mnogim poslovnim poljima. Lake dogovore i savršeno dobre rezultate danas alko postižete. U ljubavi je potrebno da radite na jačem poverenju i istini. Na opštem planu stanja organizma sasvim ste vitalni.

Ribe

Ne ulazite u intrige koje vam mogu napraviti veliki problem na poslu i u karijeri. Klonite se tih neudobnih priča. U ljubavi je odlično jer ste magnet za suprotni pol. Iskoristite magiju ljubavi ako ste u vezi ili braku. Zdravlje sasvim stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.