Dnevni horoskop - Device očekuje mogući dobitak, dok će ovom znaku neko da uzburka osećanja

Dnevni horoskop – Device očekuje mogući dobitak, dok će ovom znaku neko da uzburka osećanja

Rak mora da izbegava nove emotivne provokacije, Lavovi moraju da pravilno definišu svoje ciljeve. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve ono sto čujete. Neko Vas može iznenaditi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Bik

Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Izbegavajte poslovni rizik na koji Vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti. Budite uzdržani, izbegavajte afektivno ponašanje.

Blizanci

Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret se pretvara u »lepši deo stvarnosti«. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Rak

Izbegavajte nove emotivne provokacije, opredelite se za poznato društvo ili za osobu koja Vam je privržena. Zagovarate praktično i pravično rešenje, ali neko od saradnika ima skrivene namere i uporno pokušava da Vam nametne svoj uticaj. Nema potrebe da gubite strpljenje.

Lav

Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Devica

Situaciju koju želite da predstavite ili nametnete kao dobro rešenje, po nečijem mišljenju deluje kao »loš izbor«. Realno sagledajte svoje mogućnosti i strpljivo sačekajte na uslove koji Vam nedostaju. Neko može da Vam omogući poslovni dobitak. Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opustanja.

Vaga

Budite diskretniji pri različitim susretima i dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete »ljubavnu varnicu«. Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite nagomilanih obaveza. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Škorpija

Novi događaj ili nesporazum koji Vas brine, ne ostavlja bitne posledice na odnos sa voljenom osobom. Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, neće Vam dozvoliti da ostvarite svoje ciljeve. Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

Strelac

Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vaš partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Jarac

Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«. Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija

Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava misli ili ono što oseća. Budite strpljivi i taktični. Bez obzira na Vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu početnu procenu. Prijaće Vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe

Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, postoje detalji koji Vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno kako biste ispravili poslovni propust. Budite realni. Ne budite sujetni, smanjite svoju nervozu.

Zatvoreno za komentare.