Dnevni horoskop - Device, povedite računa o novcu, Vage da razmisle o ljubavi koju daju

Dnevni horoskop – Device, povedite računa o novcu, Vage da razmisle o ljubavi koju daju

Raku na polju ljubavi danas nema velikih promena, Lavu je možda danas lakše da veruje u tuđa iskustva nego u svoja. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ne prenagljujte sa odlukama jer imate gužvu u glavi. Nemate dobre opcije na poslu da bi lako doneli važne odluke. Poslušajte sebe jer imate dovoljno iskustva u odnosu u kojem se nalazite. Vodite se razumom i logikom. Zdravlje je dosta solidno.

Bik

Ako danas ne menjate ništa u poslovnoj rutini nemate razloga da se brinete oko novca. U suprotnom možete imati manji gubitak. Za vas nisu bitne razlike u godinama ali je bitna podrška jer vam je važna sigurnost. Negujte više svoje opšte zdravlje.

Blizanci

Ako ste na novom poslu ili radite na novom projektu potrebno je da se maksimalno prilagodite saradnicima. Nemojte očekivati da se svi prilagođavaju vama. Svađe oko finasija jer partner troši više nego što vi odobravate. Oprez u saobraćaju.

Rak

Dajte sebi malo više vremena i strpljenja da neke prilike odrade posao za vas. Čekanje se ponekad isplati više od neplanirane akcije. Na polju ljubavi nema velikih promena pa se danas slobodno opustite uz dobar film. Solidno je vaše zdravlje.

Lav

Možda je danas lakše da verujete u tuđa iskustva nego da se uveravate kroz svoja. Otvorite oči ali se u ljubavi vodite srcem jer vas nepogrešivo obaveštava o stanju emocija. Znaćete i sami kada čujete zvona za venčanje. Zdravlje nije kritično.

Devica

Povedite računa o novcu jer vaš saldo može ostati prazan preko noći. Menjate ponašanje poneki princip i trudite se da popravite i iscelite ljubav sa osobom do koje vam je neobično mnogo stalo. Proverite krvnu sliku i opšte stanje organizma.

Vaga

Utičete na posao negativno jer su vam misli u drugom gradu i na sasvim drugom mestu. Zbunjujete sebe i druge i delujte odsutno. Ako ste skoro ušli u vezu razmislite o ljubavi koju dajete jer ćete toliko i dobiti. Zdravlje je veoma promenljivo.

Škorpija

Ne trubite o svojim poslovnim planovima jer možete napraviti opšti haos. Manje priče i više rada daje svoje dobre rezutate. Novi ljubavni proces se nastavlja u dobrom pravcu samo da vi ne izgubite interesovanje za partnera. Solidno zdravlje.

Strelac

Danas vam je potrebno više istrajnosti u onome što radite. Počeli ste da gubite veru u svrku svog posla. Imate sve na dlanu a viste i dalje nezdovoljni. Pronađite pravi uzrok i sve rešavate u jednom danu. Vaše opte stanje je dosta dobro.

Jarac

Iako ne želite danas možete dobiti podršku od osobe od koje ste to najmanje očekivali. Veoma ste inspirisani i motivisani za nova ljubavna iskustva. Ipak stavite tačku na neka predhodna da ne upadnete u zamku svađe. Zdravlje je sasvim solidno.

Vodolija

Imate veliku podršku odličnu saradnju a vi želite više. Niko ne zna svoje granice a vi ih ni ne vidite. Gurate napred kao buldožer. Današnji dan je samo posledica dosadašnjeg emotivnog života. Pokažite svoju sreću. Zdravlje je veoma dobro.

Ribe

Nemojte stajati u mestu i biti samo posmatrač. Pokrenite svoje resurse i aktivno učestvujte na poslu. U ljubavi dajte sebi vremena da o svemu dobro razmislite pre nego odbijete jednu Škorpiju. Pojačajte drušveni život. Zdravlje je veoma solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.