Dnevni horoskop - Device se previše nameću, dok ovaj znak očekuje poslovni dobitak

Dnevni horoskop – Device se previše nameću, dok ovaj znak očekuje poslovni dobitak

Rak bi mogao da isplanira romantičnu zabavu u dvoje, Škorpija mora da razmisli o korekciji poslovnih pravila. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Bik

Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Motivisani ste za poslovni uspeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna mlađa osoba. Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Blizanci

Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi olakšanje. Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

Rak

Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je »tajanstvena šifra«, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju. Konflikt pri rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite oprezni i promišljeni. Važno je pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Stalo Vam je da očarate svog partnera, planirajte romantičnu zabavu u skladu sa zajedničkim raspoloženjem i afinitetima. Odbijate da prihvatite nečiju uslugu, koja Vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Devica

Situaciju koju želite da predstavite ili nametnete kao dobro rešenje, po nečijem mišljenju deluje kao »loš izbor«. Realno sagledajte svoje mogućnosti i strpljivo sačekajte na uslove koji Vam nedostaju. Neko može da Vam omogući poslovni dobitak. Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Vaga

Nedostaje Vam suzdržanost ili emotivna diskrecija u bliskim kontaktima. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila. Potrebne su Vam poverljive informacije. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude privremeno rešenje. Nema razloga za zabrinutost u zdravlju.

Škorpija

Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljivi. Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno Vam je novo i efikasnije rešenje. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Strelac

Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale ili »tajne šifre«, ali imate utisak da Vaš napor ostaje bez željenog odjeka. Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih reči koje stvaraju negativnu amosferu. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.

Jarac

Imate predosećaj da neko intenzivno misli na Vas. Primećujete neobične emotivne signale ili neke skrivene poruke. Nema razloga da brinete zbog različitih komentara, jer uvek postoji neko ko ima drugačije ideje. Na vreme ispunite svoje obaveze.  Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vodolija

Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Neko Vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči Vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Ribe

Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje namere, ali nedostaje Vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu. Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.

Zatvoreno za komentare.