Dnevni horoskop - Device se udaljavaju od partnera, Vage uživaju u danu

Dnevni horoskop – Device se udaljavaju od partnera, Vage uživaju u danu

Škorpija ne želi da propusti priliku za emotivno zbližavanje, Strelčevima je potrebna nečija iskrena podrška. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom.

Posao: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Jasno predstavljate svoje namere.

Zdravlje: Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Bik

Ljubav: Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak.

Posao: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima.

Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Blizanci

Ljubav: Nemojte dozvoliti da neko zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da pravilno usmerite svoje misli i da eliminišete različite neugodnosti.

Posao: Ako se dobro informišete o poslovnim prilikama i budete preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak

Ljubav: Potrebno je da se pridržavate proverenih standarada. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem raspoloženju i senzibilitetu.

Posao: Ukoliko se već upoređujete sa okolinom, znajte da je Vaša prednost u tome što izbegavate stereotipno ponašanje.

Zdravlje: Važno je da popravite raspoloženje.

Lav

Ljubav: Obratite se bliskoj osobi za utehu i emotivno razumevanje. Neko ima dobru ideju i iskreno brine o Vašem raspoloženju.

Posao: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo delimične rezultate.

Zdravlje: Nema potrebe da dramatično doživljavate nove događaje, opustite se.

Devica

Ljubav: Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Potrebna Vam je emotivna podrška.

Posao: Ne dopada Vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na saradnike.

Zdravlje: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

Vaga

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje.

Posao: Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice.

Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Škorpija

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku.

Posao: Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac

Ljubav: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti.

Posao: Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.

Zdravlje: Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu hranu.

Jarac

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku.

Posao: Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže voljena osoba ili bliski prijatelji.

Posao: Očekujete velike promene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije, uzaludno rasplinjavate kreativnu energiju.

Zdravlje: Izbegavajte neke loše navike i stresne situacije.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da gajite velike iluzije. Lako se zanosite. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja.

Posao: Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist.

Zdravlje: Poboljašajte svoju kondiciju.

Zatvoreno za komentare.