Dnevni horoskop - Device su danas prepune elana, a ovaj znak muči prolećni umor

Dnevni horoskop – Device su danas prepune elana, a ovaj znak muči prolećni umor

Lav ima moguće probleme sa sinusima, za Vage neobičan i nepredvidljiv dan kada su ljubavni odnosi u pitanju. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Dinamičan dan ali najbitnije da vas popušta napetost. Posla imate i preko glave pa ni sami ne znate kako sve postižete. Dobra komunikacija i razumevanje sa partnerom. Zagledani ste u buduće dane. Dogovori sa emotivnim partnerom. Zdravlje dobro.

Bik

Mnogo bolji današnji poslovni uslovi, lakše radite. Dobro ste fokusirani i sve ide po svom rasporedu. Ne gledate više iza sebe jer ste krenuli napred ka novim ljubavnim pričama. Danas imate neobične emotivne ideje. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Blizanci

Odličan dan za komunikaciju i saradnju. Vi se bukvalno ne skidate sa telefona. Međutim to znači da sve završavate lako iako niste prisutni na sto mesta. Povezujete se sa poslovnim istomišljenicima. Tako je lakše da radite. Moguće alergije.

Rak

Tranzitni Mesec je u znaku Ovna a to vam daje mogućnost pojačane aktivnosti. Danas vam prija da niste u drugom planu ako je ikako moguće. Ne samo na poslu nego i na telefonu. Imate volje da budete za sve u pravu. Borite bitku sa prolećnim umorom.

Lav

Kada imate problem vi krenete silovito na rešavanje prooblema, u tome vam pomaže tranzitni Mesec u Ovnu. Spremni ste na akciju. Još više ste raspoloženi za druženje makar to bilo i preko društvenih mreža ili telefona. Mogući problemi sa sinusima.

Devica

Puni ste ludog elana i pedantno izvršavate poslovne obaveze. Bolja komunikacija sa saradnicima. Device koje su u dugoj vezi ili braku dogovaraju romantčni vikend sa voljenom osobom. Slobodne imaju leptirić u stomaku. Zdravlje je dobro.

Vaga

Navike su veliko čudo kod vas! Navikli ste da kažete svoje mišljenje bez obzira na posledice. Nije dobra ideja da se tako izjašnjavate. Danas je neobičan i nepredvidljiv dan kada su ljubavni odnosi u pitanju. Zdravlje je bez većih tegoba.

Škorpija

Škorpije veoma ozbiljno razmišljaju da se bave sa dva posla. To je veoma neobično za vas ali obzirom da je Mesec u Ovnu ništa obično nije na rasporedu. Promenili ste današnji ritam svakodnevnice. Provodite vreme baš onako kako želite. Zdravlje odlično.

Strelac

Odlièan dan za komunikaciju i za neobične poslove i dogovore. Probajte jednu ideju da sprovedete u delo. Danas je moguće da sretnete prijatelje i nenadano imate sjajan dan. Emotivno ste ubrzani ali ipak balansirani. Zdravlje je veoma solidno.

Jarac

Mnoga pitanja su vam u glavi, nikako da dobijete odgovor. Pokušajte da delujete pa će se rešenja sama nametnuti. Koliko je potrebno vremena da steknete poverenje? Isto toliko je potrebno da povratite poverenje emotivnog partnera. Zdravlje dobro.

Vodolija

Mesec je Ovnu danas, a to vam donosi mnoštvo poslovnih aktivnosti Neke odmah sprovodite u delo. Više ste za prijateljsko druženje nego za ljubav. Umorili ste ste od porodičnih obaveza i prija vam opuštanje i ćaskanje. Odlično se osećate.

Ribe

Do vas stiže dobra finasijska poslovna ponuda. Prijatelj vas je preporuèio i garantuje za vas, da li ima bolje varijante. Ne propustite priliku. Puni ste ljubavi i mnogo vam nedostaje vreme koje želite da provedete sa porodicom. Zdravlje je sasvim odlično.

Zatvoreno za komentare.