Dnevni horoskop - Device su saznale neke ljubavne tajne, ovaj znak mora manje da se nervira

Dnevni horoskop – Device su saznale neke ljubavne tajne, ovaj znak mora manje da se nervira

Vaga je u ljubavi okupirana materijalnim problemima, Strelac je sklon preuveličavanju poslovnih problema. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Promenili ste mišljenje o poslu i saradnji i danas se ponašate potpuno drugačije. Nove planove odmah sprovodite u delo. U ljubavi pokušajte da ne primenjujete iskustva iz prošlosti. Zdravlje bez većih promena i hroničnih tegoba.

Bik

Odlučni ste da završite sa jednom saradnjom i sada je trenutak da to i kažete. Nemate više dileme u čišćenju zaostalih računa. Prijateljska saradnja sa emotivnim partnerom daje odlične rezultate. Polje opšteg zdravlja nije ugroženo simptomima.

Blizanci

Jutro je opterećeno obavezama, ali kasnije tokom dana imate vremena da se opustite. Važno je da ste jedan dobar deo posla završili. Pojačane emocije utiču na vaše funkcionisanje u toku dana pa smirite frustracije. Zdravlje je sasvim dobro.

Rak

Putovanje koje ste planirali može biti odloženo. Promena raspoloženja utiče na radne zadatke. U partnerskim odnosima ste veoma labilni i posesivni. Pokušajte da smirite ljubomoru i kritike prema partneru. Zdravlje je bez većih hroničnih tegoba.

Lav

Spremni ste za sve obaveze koje su ostale iza vas. Zato danas imate volje da rešavate zaostale probleme. Pozitivna energija na poslu popravlja i vaše stanje u emotivnim odnosima. Polje opšteg zdravlja može biti ugroženo pojedinim upalama.

Devica

Potpuno je jasno da ste završili sa određenim poslovnim saradnicima i sada je vreme da tražite nove. Polje ljubavi trpi uzdržanost i povremenu distancu jer ste saznali neke tajne. To vas je dovelo do zaključka. Zdravlje sasvim dobro i stabilno.

Vaga

Malo iznenađenja i nepredvđenih razgovora neće bitno poremetiti vaš poslovni dan. Držite se jednog plana da ne menjate ishod. U ljubavi ste okupirani materijalnim problemima i pokušavate da popravite stvari. Zdravlje je veoma solidno.

Škorpija

Trpite značajan poslovni pritisak a nije potrebno da se toliko nervirate. Usporite tempo aktivnosti. Partner vas kritikuje sa razlogom ali vi to ne priznajete. Imate mnogo neraspravljenih situacija sa voljenom osobom. Odlično je zdravlje.

Strelac

Skloni ste preuveličavanju poslovnih problema i zato ste tokom dana napeti i dezorganizovani. Dovoljno je da radite polako i sa boljim rasporedom obaveza. Zahtevni zajednički planovi remete vaš dan jer nemate vremena. Zdravlje stabilno.

Jarac

Odgovorni ste i trudite se da naučite saradnika o zahtevnom poslu. Na kraju će se isplatiti vaše uloženo vreme. Moguće su intrige koje će poremetiti vaš ljubavni život i odnos sa emotivnim partnerom. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Vodolija

Promene u načinu zarade ali očekujte i da više obaveza na poslu donosi napetost. Danas se prilagođavate novim uslovima na poslu i u okruženju. Ljubavni život je pun nerealnih očekivanja i manjeg nezadovoljstva. Imate dobro opšte stanje zdravlja.

Ribe

Pun Mesec u vašem znaku deluje i danas zato ste zaokružili jedan posa i krećete u nove pobede. Imate dovoljno volje da napravite odličan plan. Emotivno ste stabilni jer je partner na vašoj strani i daje podršku u svemu. Zdravlje je solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.