Dnevni horoskop - Device su usmerene na nove poslove, ovaj znak ne sme sebi stvarati pritisak

Dnevni horoskop – Device su usmerene na nove poslove, ovaj znak ne sme sebi stvarati pritisak

Vage imaju priliku da prigrabe sve prilike odjednom, Vodolije su spremene na izazove koje golicaju njenu kreativnost. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Odličan je dan kada je tranzitni Merkur kreće u direktan hod. Zato vam poslovi iddu lakše i brže bez zastoja.Vaš centar pažnje je razgovor sa kolegama. Niste ograničeni poslovnim obavezama pa provodite dan sa partnerom. Zdravlje je veoma dobro.

Bik

Prezadovoljni ste svojim poslovnim aktivnostima jer imate preduslove za uspeh. Nosite dobro jutarnje oduševljenje. Nije nemoguće da imate i mali flert koji će vam ugrejati dušu. Zauzeti Bikovi su posvećeni deci. Zdravlje je sasvim stabilno.

Blizanci

Vaš vladar vas tera da izgovarate  sve što vam pada na pamet. Ali i danas je potrebn da se sačuvate od  ružnih reči. Danas je sve dozvoljeno a to znači imate mnogo izgovora koje će partner progutati. Opšte stanje zdravlja je sasvim dobro.

Rak

Manji nesporazumi na poslu neće bitno uticati na vaš rad. Ipak vodite računa da ne uđete u veću konfrontaciju. U emotivnim odnosima imate probleme bez jake podloge jer ih sami kreirate i stvarate. Polje zdravlja nije ugroženo hroničnim tegobama.

Lav

Vi ste danas sami sebi centar sveta i to će osetiti vaša bliska okolina. Ne vodite računa o tuđem mišljenju ali ni savetima.  Radite na poboljšanju odnosa sa voljenom osoboma ali to ide trapavo. Pokušajte sa poklonom. Nemate veće akutne tegobe.

Devica

Usmereni ste na nove poslove koji idu veoma glatko. U tome vam pomaže direktni Merkur iz Bika . Koncentrisani ste na veće prihode i imate ideju o  kreditu. Potrebno je da budete opušteniji u odnosu sa emotivnim partnerom. Nemirno spavate.

Vaga

Imate  priliku da stabilizujete posao jer su neke prepreke savladane. Prigrabite sve prilike  odjednom. U ljubavnom životu muče vas suprotna osećanja između glave i srca. Uhvatite se za strpljenje. Zdravlje je dovoljno solidno i bez promena .

Škorpija

Nema više zastoja i možete da ubrzate poslovni tempo u svakom smislu. Nije potrebno da odugovlačite sa doogovorima i kontaktima. Nervoza partnera čini vas slabim pa se odlučujete na manju komunikaciju. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Strelac

Preuzeli ste stvari u svoje ruke i možete danas uraditi puno toga. Malo je pretencizno i naporno ali će se na kraju  isplatiti. Na polju ljubavi previše razmišljate i zato nema pravog rešenja.Uključite emocije. Zdravlje je veoma stabilno.

Jarac

Sami sebi izazivate neverovatan pritisak a stvari su potpuno drugačije. Ne morate da brinete o onome šta je bilo već šta vam dolazi.  Neke osobe koje držite u tajnosti pokušavaju da vam se približe. Strasti se razbuktavaju. Zdravlje dobro.

Vodolija

Nove mogućnosti i nove poslovne obaveze jako vas raduju. Spremni ste na izazove koji golicaju vašu kreativnost i maštu. Nečija predusetljivost polako prerasta u pritisak. Pokušavate da se distancirate. Polje zdravlja nije bitno ugroženo.

Ribe

Odličan dan za dogovore i komunikaciju na poslu kojim se bavite jer je Merkur u direktnom kretanju. Nema važnih odluka na polju emocija ali ima lepih i ugodnih razgovora. Vaše potrebe se danas poklapaju sa partnerovim. Vaše zdravlje je solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.