Dnevni horoskop - Jarčeve očekuju promene u ljubavi, Blizancima poslovi idu u korist

Dnevni horoskop – Jarčeve očekuju promene u ljubavi, Blizancima poslovi idu u korist

Devica nema mnogo izbora oko posla, Vodolija ima dobre motive i prilike da se bavi potpuno novim poslom. Evo šta nam danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Polako menjate svoje dnevne poslovne aktivnosti ka zabavi i opuštanju. Spremate se za predstojeći odmor i niste koncentrisani na posao. Nije nemoguće da se danas naljutite na partnera samo zbog jedne pogrešen reči. Zdravlje  sasvim odlično.

Bik

Koliko god da se sabirate i oduzimate finansije se neće popraviti niti udvostručiti. Zato se spremite na racionalnu potrošnju. Ako ste slobodni i dalje sumnjate u dugoročne ljubavne zajednice. U suprotnom spremni ste za vezu. Zdravlje je dobro.

Blizanci

Ne menjate pravac delovanja jer vam mnogi poslvi idu u korist. Ovo je dan lakih dogovora i odluka koje vam donose dobar prihod. Vaš maksimum pokazujete u trenutku kada je to najpotrebnije. Nećete zažaliti. Bez tegoba na polju opšteg zdravlja.

Rak

Precenili ste sebe i druge kada je posao u pitanju. Nemojte maštati već pozovite racionalnost u pomoć. Više komunikacije i dogovora oko ključnih pitanja popraviće vaš emotivni odnos. Partner je raspoložen da sve prihvati. Zdravlje je odlično.

Lav

Ne tražite nesporazum tamo gde ga nema. Stvari su jasne a na vama je da to prihvatite. Problemi mlađeg člana prodice su rešivi i zato ne morate da očajavate. Emotivno ste hladni jer vas danas zanimaju sopstvene potrebe. Zdravlje je solidno. 

Devica

Nemate mnogo izbora oko posla pa je red da to uradite kako treba. Ne odlažite one stvari koje su vam potpuno ne zanimljive. Danas će izsotati dobro pozuznata podrška partnera i porodice ali vićete i dalje moći da vodite igru. Zdravlje dobro.

Vaga

Imate jasne rezultate i prihode. Nema velikih iznenađenja na poslovnom polju. Usmerite pažnju na osobu koja vam se dopada kako bi pročitali signale koje vam šalje. Zauzete Vage imaju lepe dogovore sa partnerom. Zdravlje bez većih tegoba.

Škorpija

Uzbudljiva energija aktivira vaše polje mogućnosti. Ipak  se nećete najbolje snaći u novim poslovnim okolnostima. Potrebno je da se više prilagodite.Novi horizonti u ljubavi mogu da naprave problem ali i uzbuđenje. Zdravlje je stabilno. 

Strelac

Danas odlažete i zanemarujete poslovne obaveze. Energija je na niskom nivou i niste spremni za bilo koje aktivnosti. Emotivno ste zakočeni jer preispitujete svoje planove i osećanja. Partner oseća da nešto nije u redu. Zdravlje promenljivo.

Jarac

Profitabilni ugovori su na čekanju i morate biti strpljivi jer druga opcija ne postoji. Imate dovoljno resursa da dočekate taj novac. Transformacija na emotivnom polju je potrebna ali ne toliko brza koliko vi očekujete. Zdravlje je solidno.

Vodolija

Rešeni ste da uđete na novi nivo polsovne igrice. Malo rizika i spremnosti da date sve od sebe neće ugroziti vašu sigurnost. Imate dobre motive i prilike da se bavite potpuno novim poslom. Emotivno ste slobodni i ograničeni. Zdravlje dobro.

Ribe

Previše poslovnih obaveza koje ste nedavno prihvatili prave veliki pritisak na vaša leđa. Zato je dobro da ograničite nepovoljne tuđe zahteve. Emotivno ste veoma zadovoljni jer imate punu podršku emotivnog partnera. Zdravlje bez većih tegoba.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.