Dnevni horoskop - Jarčevi, atmosfera na poslu je napeta, Vage, srećne ste pored patnera

Dnevni horoskop – Jarčevi, atmosfera na poslu je napeta, Vage, srećne ste pored patnera

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Foto: Shutterstock
 

Ovan

Dobro je što ste danas realni i nemate puno neosnovanih iluzija na poslu. Imate dovoljno slobode da iskažete svoje mišljenje. Sve ste razjasnili oko finasija i sada nemate puno problema u emotivnom i ljubavnom životu. Zdravlje je sasvim dobro.

Bik

Dobre današnje poslovne aktivnoosti, ako ne institirate na slepoj poslušnosti. Potrebna vam je usklađena saradnja u poslovnom izazovu. Ljubomora je vaš najgori neprijatelj u ljubavnim odnosima, pa pokušajte da je obuzdate. Zdravlje bez većih tegoba.

Blizanci

Ne vidite sasvim jasno svoje današnje poslovne mogućnosti, zato ste se zbunili. Krajem dana sve se vraća u normalu. Činite sve da povratite poverenje kod partnera, ali to ne ide baš lako. Poratite prvo razgovor. Zdravlje je dovoljno stabilno.

Rak

Potrebna vam je koncentracija i komunikacija. Poslovne odluke ne treba da donosite na brzinu i bez analize. Niste načisto šta tačno želite u ljubavi. Mnogo bi vam bilo lakše kada biste bili konkretni i iskreni prema sebi. Mogući bolovi u kolenima.

Lav

Rastrzani ste u poslovnim obavezama i veoma dekoncentrisani. Preporuka zvezda je da ne potpisujete ništa jer vam se neće moći realizovati. I sami znate da gubite vreme pored nekih pogrešnih osoba. U ljubavi bez iznenađenja. Polje zdravlja solidno.

Devica

Moguća je loša komunikacija sa poslovnim kolegama zbog prisutnih problema. Niste potpuno jasni u svojim zahtevima. Neke osobe iz prošlosti ne mogu da prihvate vašu odluku o trajnom prekidu veze. Moguće neprijatnosti. Problem sa stomakom.

Vaga

Dobro ste fokusirani i predani današnjim poslovnim zadacima. Lako obavljate sve izazove pred vama. Ponekad je jedna sitinica dovoljna da vam ulepša dan. Zato će vaš partner doprineti lepom osećaju pripadnosti i sreće. Zdravlje je veoma stabilno.

Škorpija

Potrebno je da umete dobro da pročitate skrivene namere kod konkurencije. Nije sve onako kako vam prikazuju i kako vam govore. Pokušajte da budete manje sumnjivi jer partner ne veruje u vaše reči. Manji nesporazumi u ljubavi. Zdravlje solidno.

Strelac

Odličan dan pred vama jer ste veoma ste konstruktivni. Ugodni poslovni kontakti očekuju vas tokom dana. Imate jako samopuzdanje i širite ljubav i pozitivnu energiju. Slobodni Strečevi šalju ljubavne signale jednoj Vagi. Zdravlje sasvim solidno.

Jarac

Napeta atmosfera na poslu doprinosi većoj nervozi. Veoma ste sumnjičavi jer nemate dovoljno poverenja u poslovne saradnike. Imate potrebu da se izolujete i koristite slobodno vreme za samo sebe. Partner negoduje. Zdravlje je veoma solidno.

Vodolija

Izbegavajte sukobe i situacije za koje nemate dovoljno strpljenja. Ne gubite živce na površne događaje. Ne očekujte previše od emotivnog partnera. Potrebno je da pokažete više radosti u zajedničkim dnevnim aktivnostima. Zdravlje je dobro.

Ribe

Moguće prepreke na poslu, ali vaša velika snalažljivost će sve brzo i pozitivno rešiti. Niste dovoljno koncentrisani na izazove u ljubavi. Neobično je što vas savladava rutina u emotivnom odnosu. Pribegavate izlivima besa. Zdravlje veoma stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.