Dnevni horoskop - Jarčevi moraju da se okrenu partneru, ovom znaku je zdravlje solidno

Dnevni horoskop – Jarčevi moraju da se okrenu partneru, ovom znaku je zdravlje solidno

Ovnovima je emotivno stanje racionalno, zato nema mesta za ljubav, Vagama je prebukiran i zahtevan dan. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Posao naglašava ulazak Merkura u znak Device i zato danas imate moć da budete baš praktični. Svakodnevne obaveze ulaze u dobro poznatu rutinu. Emotivno stanje je racionalno, zato nema mesta za ljubav. Zdravlje je dobro.

Bik

Danas vam finasije zadaju glavobolju, ali rešavate sve moguće probleme do kraja dana. Napetiti ste dok ne završite sa određenim ugovorom. Opterećeni ste novcem i time kvarite emotivni odnos. Polje zdravlje je korektno.

Blizanci

Merkur je promenio znak i tako menja i vašu današnju energiju. Zato ste raspoloženi za dobro poznata praktična rešenja. Polako ulazite u rutinu. Blizanci koji su u vezi mogu računati na korektan odnos u ljubavi. Odlično je zdravlje.

Rak

Još uvek je zastoj u finasijama i to je ono što vas opterećuje. Neke stavke su na čekanju i to vas uvodi u nestabilnost. Lako pronalazite put do rasprave jer ste nesigurni, a partner još lakše odgovara na vaše kritike. Zdravlje solidno.

Lav

Vaš današnji najgori poslovni neprijatelj jeste nestrpljenje. Zato je odlično ako možete da umirite svoje unutrašnje napetosti koje vas vode do eskalacije sukoba. Emotivni život je mešovit i pun promene planova. Zdravlje promenljivo.

Devica

Merkur je od danas u vašem znaku, pa će i vaši poslovi dobiti novu viziju. Vraćate se na dobro poznate i rutinske poslove. Racionalno pitanje emocija je na redu jer imate jasniju sliku o mogućem emotivnom partneru. Zdravlje je solidno.

Vaga

Prebukiran i zahtevan dan, a vi nesigurni u sopstvene odluke. Ipak, na kraju dana imate dobre rezultate. Krenite na drugi nivo u ljubavnim odnosima, a on podrazumeva više smeha i radosti sa manje ozbiljnih tema. Soldino je opšte zdravlje.

Škorpija

Prisutno zasićenje poslom dopunjava Merkur u Devici. Niste raspoloženi za rad i to se vidi u svakom segmentu. U emotivnim odnosima ste takođe nestabilni jer vam ništa ne drži dovoljnu pažnju. Zdravlje odlično.

Strelac

Iako ste se vratili sa odmnora, nemate snage za ubrzani tempo na poslu. To je ono što vam pravi stres i nervozu. Zato pitanja oko novca prelamate preko emotivnog odnosa. Partner ludi od vas. Polje zdravlja je bez promena.

Jarac

Obavljate svoje i tuđe obaveze i zato dan nije tako očekivano savršen. Ipak, do kraja dana se opuštate uz vesele prijatelje. Poštujte partnera malo više jer vas on jedini razume i podržava. Polje opšteg zdravlja nije ugroženo.

Vodolija

Danas su mogući veći izdaci koje niste planirali. Ipak, dvoljno je da zaboravite novčanik kod kuće i tako se spasete nepotrebnih troškova. Obostrana tvrdoglavost i neumoljivost narušava ljubav i emotivni život. Zdravlje sasvim dobro.

Ribe

Nije baš da volite, ali danas se bavite papirima ili dosadnom administracijom. Sačuvajte strpljenje jer će vam trebati popodne. Tajni flert neće doprineti poboljšanju trenutne veze. Ribe u braku uživaju u nežnosti. Zdravlje je odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.