Dnevni horoskop - Jarčevi su danas dobro raspoloženi, a ovom znaku je zdravlje bez većih promena

Dnevni horoskop – Jarčevi su danas dobro raspoloženi, a ovom znaku je zdravlje bez većih promena

Vaga ne sme da preceni svoje mogućnosti da ne bi upala u sopstvenu zamku, Ovan je danas u potpunoj u fazi odmora. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Divni planovi i odlična zarada za kompaniju ali ne danas. Danas ste u potpunoj u fazi odmora i ne želite da čujete ništa u vezi posla ili bilo kakakvih obaveza.Ne zamarajte partnera o putovanju na koje nikako ne možete ići. Zdravlje veoma dobro.

Bik

Jaka ambicija  da zaradite a još veća želja da  potrošite. Sreća je da ne možete da postignete obe stvari istovremeno. Miran dan samo ako ne budete izazivali svađu. Partner ne očekuje da bi trebalo da vam se nešto objasni. Zdravlje solidno.

Blizanci

Odličan dan da ugovorite posao ali i da se opustite sa prijateljima jer ćete raditi do kasnih sati.  Ne preterujte i ne tražite više od onoga što vam ionako sledi. Budite zadovoljni mirnim danom. Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

Rak

Nađite neki balans između prihoda i troškova jer mogu da vas stignu efekti praznog računa i novčanika. Odličan dan ako niste prezahtevni prema voljenoj osobi. Konzumirajte ono što imate na najbolji način. Zdravlje je bez većih promena.

Lav

Kada god nemate na koga da računate vi se oslonite na  sebe. Nikako da uspostavite pravi i stabilni ljubavni balans. Nešto duboko u vama remeti vaš emotivni život. U vašem slučaju veče je pametnije od jutra. Niste dobro već ste sjajno i stabilno.

Devica

Iskoristite današnju manju pauzu u poslu jer će vam dobro doći za predah. Potrebno je da se dobro konsolidujete. Nikako da izbalansirate zajedničke potrebe i želje. Partner vas ništa ne razume potpuno ste kofuzni. Moguće zdravstvene tegobe.

Vaga

Ne precenjujte svoje mogućnosti da ne bi upali u sopstvenu zamku. Budite dosledni sebi a ne tuđem mišljenju. Razmislite o vašem običnom ljubavnom životu možda bi mogli nešto da menjate ili da dodate. Dobro se osećate ako niste prehlađeni.

Škorpija

Ako ste realni i nemate prevelika očekivanja, dan će vam biti savršen. U suprotnom ćete biti nezadovoljni. Napravite egzotičan ručak i unesite nove ukuse u vaš ljubavni dan. Polje zdravlja je bez hroničnih tegoba.

Strelac

Imate malo drugačija iskustva na poslovnom planu i ne morate brinuti oko prilagođavanja jer ste spremni na kompromis. Budite se svaki dan sa istim ljubavnim pitanjima. Već vas boli glava od  brige koja nema osnova. Zdravlje je solidno.

Jarac

Dobro raspoloženje i manji dobici su danas vaša jednačina zadovoljstva. Kada dajete puno ljubavi sigurni ste da ćete isto toliko i dobiti. Slobodni Jarčevi signaliziraju da će ostati i dalje u istom statusu. Bolovi u kolenima i kičmi.

Vodolija

Danas postavite granice jer vas neke osobe mogu lako iskoristiti za svoje potrebe. Ne potpisujte ništa što niste pročitali jer možete imati pravni problem. Od vašeg raspoloženja zavisi i raspoloženje partnera. Dobro je opšte stanje organizma.

Ribe

Izbegavajte sve moguće  fantazije budite realni. Nove inspiracije za posao tek  dolaze. Pronađite ljubav u sebi da biste mogli da je date drugome. Ribe koje su u vezi ili  braku imaju odličnu komunikaciju. Izbegavajte alkohol i gazirana pića.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.