Dnevni horoskop - Jarčevi su promenljivog raspoloženja, a ovaj znak čeka dan pun zapleta

Dnevni horoskop – Jarčevi su promenljivog raspoloženja, a ovaj znak čeka dan pun zapleta

Strelac danas mora malo da pripazi na svoja neskromna obećanja, Škorpije moraju da prestanu da sanjaju nedostižne snove. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Dobra vest dana je da rešavate poslovne izazove na najbolji način, ali nemate brza rešenja. Zato potražite pomoć kod poslovnih saradnika. Na ljubavnom planu govorite istim jezikom jer ste ukladili potrebe na pozitivan način. Zdravlje  stabilno.

Bik

Imate puno posla danas, iako ste mislili da ste sve završili. Ne nadajte se predahu do kraja dana. Danas ste u potpuno neobičnoj energiji. Ne vidite dobro svoje potrebe, pa pristajete na ono što vam dolazi. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

Blizanci

Kad naučite da hodate kroz pojedine poslove, onda možete da požurite u poslu. Nemate reda, ni rasporeda u poslovnim zadacima, pa ste u kreativnom haosu. Neptun deluje na vaše iluzije o ljubavi. Budite malo realniji. Veoma ste napeti i nervozni.

Rak

Na poslovnom planu danas ste neobično neodređeni i nejasni. Imate veliko zalaganje, a onda potpuno nikakvo. Veoma ste promenljivog raspoloženja i to deluje na vaš privatan život. Treba vam nova inspiracija. Zdravlje je veoma osetljivo i nestabilno.

Lav

Uzburkan dan, ali više na unutrašnjem i emotivnom nivou. Niko ne može da primeti koliko se nervirate i koliko ste besni na sebe. Danasnije dobro da donesete poslovne probleme u porodicu jer može doći do svađe. Zdravlje je sasvim solidno i stabilno.

Devica

Ne polažite nade u ljude za koje unapred znate da nisu ozbiljni u obećanjima. Smanjite rizike i krenite na poslovne zadatke. Danas čekate odogovore oko finasija. Imate jako dobre planove, još samo da stigne novac. Zdravlje je potpuno dobro.

Vaga

Danas vas neće zaobići pojačana nervoza zbog propuštene prilike. Međutim, to je samo u vašoj glavi. Na ljubavnom planu je sve neobično i nedovoljno jasno za vas. Zato se prepustite druženju sa proverenim ljudima. Zdravlje odlično i nepomenljivo.

Škorpija

Na poslu gajite iluzije jer vam je tako lakše. Potrebno je da se pokrenete i preduzmete korake. Malo ste se usporili i veoma ste povodljivi. Prestanite da sanjate nedostižne snove jer tako umnožavate nezadovoljstvo. Zdravlje je promenljivo.

Strelac

Danas malo pripazite na svoja neskromna obećanja jer neka nećete ispuniti. Dekoncentrissani ste jer vas opterećuje emotivna  situacija. Dovoljno je da komunicirate sa iskusnijim osobama zbog saveta. Polje zdravlja je sasvim solidno i dobro.

Jarac

Ne možete sve sami, iako to žarko želite. Potreban vam je dobar poslovni tim da biste završili posao. Raspoloženje je veoma promenljivo pa je takva slika i na polju ljubavi. Veoma ste nestabilni u osećanjima. Zdravlje je veoma dobro i solidno.

Vodolija

Danas možda možete izbeći poslovne dogovore ali nećete izbeći prepisku i mejlove. Nije dobro da razbijete tuđe i svoje iluzije potrudite se oko jedne Vage. Vodolije koje su u vezi imaju dan pun neobičnih zapleta. Zdravlje je sasvim odlično.

Ribe

Danas stižete da zatvorite sve poslovne obaveze koje su pred vama. Zato ste ceo dan puni dobrog optimističnog, raspoloženja i zadovoljstva. Neki od vas su se kleli na prekid veze a uleteli u veliku zamku zaljubljenosti. Zdravlje je odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.