Dnevni horoskop - Jarčevima je danas dan za promene, a ovom znaku je moguć novčani dobitak

Dnevni horoskop – Jarčevima je danas dan za promene, a ovom znaku je moguć novčani dobitak

Rakovima se neke nemoguće ljubavne prilike lako mogu pretvoriti u moguće, Škorpijama je odličan trenutak da nadoknade propušteno. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Dobro kontrolišete emocije zato danas niko ne može da vas izbaci iz ose postojanosti. Skloni ste uvođenju reda u poslovnim zadacima. Ljubav je pod lupom analize. Razmišljate o daljim planovima ali na vaš način. Zdravlje je sasvim dobro.

Bik

Male kočnice u poslu i poneko zakašnjenje neće naškoditi vašem pedantnom radu. Posledica truda je i manji novčani dobitak. Nije nemoguće da se sretnete sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled ili reč. Zdravlje je dobro i stabilno.

Blizanci

Iskoristite dan pametno i bez velikih ambicija jer neke planove niste dobro pripremili. Imate velike šanse da promašite cilj a pogodite suštinu. Danas ste srećni što imate partnera pored sebe jer vam prija njegova podrška. Moguća glavobolja.

Rak

Povedite računa o rečima koje izgovarate jer vas na poslu čeka napeta situacija. Neke nemoguće ljubavne prilike lako se mogu pretvoriti u veoma moguće. Na vam je da iskoristite svoje magične potencijale pasvnog zavođenja. Zdravlje  veoma solidno.

Lav

Osećate se bezvoljno zato su poslovi otežani i spori. Međutim situacija se menja do kraja dana. Ne uzimajte za ozbiljno divljenje koje vam upućuje okolina. Partner je zadovoljan jer ste obećali sve zvezde sa neba. Nemate tegobe u zdravlju.

Devica

Spremite se na bolan kompromis na poslu. Nemojte dati prednost trenutnim finsijskim ponudama jer se one mogu popraviti veoma brzo. Neke prikrivene tenzije mogu isplivati na videlo pa je na vama da budete uzdržani. Zdravlje je sasvim dobro.

Vaga

Bitno je što se borite za tim ali je bitnije da se borite za posao koji će trajati. Veoma ste ponosni i očekujete da vas drugi poštuju. U ljubavi ste nezadovoljni onim što dobijate. Merite sve na svoj način. Koristite više vitamina i minerala.

Škorpija

Odličan trenutak da nadoknadite propušteno. Imate odličan dan pred sobom pa ga iskoristite za neminovne preokrete na poslovnom planu. U partnerskim odnosima očekujte neočekivane situacije koje vas dovode do ludila. Zdravlje je veoma dobro.

Strelac

Odlična današnja motivacija donosi vam i veoma dobre zarade. Zato ste posebno optimistični i zadovoljni. U ljubavi menjate planove ali se ne snalazite najbolje. Danas sledi pometnja u svakodnevnom partnerskom životu. Nemate ugroženo  zdravlje.

Jarac

Zanimljiv dan za promene koje želite da nametnete. Zato drugačije postavljate poslovne odnose i sve ono što niste imali prilike da  nametnete. Nemoguće je da odbijete osobu koja vam se uporno nameće u svakodnevnom životu. Zdravlje solidno.

Vodolija

Merkur iz Device donosi racionalnosti pa će vam biti lakše da se upustite u poslovne izazove. Uran je krenuo retrogradnoi to je ono što vam osvetljava prošle ljubavne prilike. Daleko ste odmakli da bi se vratili u prošlost. Zdravlje dobro.

Ribe

Neke osobe koje nude saradnju nisu dovoljno validne i nemojte im verovati. Oslonite se samo na dobro proverene saradnike. Vaši instikti ne varaju jer je vreme promena na vašim vratima emotivnog života već zaživelo. Zdravlje je veoma stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.