Dnevni horoskop - Jarčevima je danas povoljan dan za novac, ovaj znak će imati moguće glavobolje

Dnevni horoskop – Jarčevima je danas povoljan dan za novac, ovaj znak će imati moguće glavobolje

Vagama novi motivi u ljubavi daju elan za život, Blizanci u ljubavi nisu raspoloženi za površne odnose. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas je pitanje koliko dobro možete biti skoncentrisani jer ste pod uplivom tranzitnog Meseca u Ribama . Brinete o saradinicima i njihovom mestu na poslu. U emotivnim odnosima ne snalazite se najbolje. Zdravlje je veoma dobro i bez tegoba.

Bik

Jaka energija čini vaš dan veoma napetim ali operativnim.Možete imati  uspeha i u ponekom izbegavanju poslovnih obaveza. Emotivno ste nemirni i veoma ste svadljivi. Dobro je da vas ne jede ljubomora. Moguća manja i  povremena glavobolja. 

Blizanci

Mars u Pluton su u povoljnom aspektu daju vam unutrašnju snagu da prebrodite probleme. One koje vam prave pogrešnu viziju u poslovnim obavezama. U ljubavi niste raspoloženi za površne odnose jer ste previše sentimentalni. Zdravlje dobro.

Rak

Vi ste svoji na svome jer je tranzitni Mesec u Ribama. Ipak to vam boji dan sa velikim promenama raspoloženja. To ponašanje utiče na posao. Partnerski i porodični odnosi su fokus dana jer ne želite ništa da vam promakne. Zdravlje je sasvim dobro.

Lav

Okolina danas potpuno pogrešno utiče na vaše poslovno rasploženje.Okružite se  pozitivnim osobama koje nemaju  problema. Niste obavezni da budete uteha onima koji vam nisu bliski. Željni ste ljubavi i to naglašavate partneru. Odlično zdravlje.

Devica

Perspektive u poslu su dobre a na vama je da naglasite veštine koje vam donose dobru zaradu.Tražite rešenje u  promenama na ljubavnom polju. Dovoljno je da nađete bolji smisao. Imate puno  iznenađenja i zabave. Nemate veće promene u zdravlju.

Vaga

Danas delujete velikom energijom pa vam i svi poslovi idu bolje. Imajte u vidu da je društveni život važan i za posao kojim se bavite. U ljubavi loše uspomene su zaboravljene pa vam novi motivi daju elan za život. Imate sasvim dobro zdravlje.

Škorpija

Mars iz Bika i Pluton u Jarcu daju posebnu energiju na poslu.Verujte sebi jer je to dovoljno da budete odlučni. U ljubavi ostajete tu gde jeste makar to značilo i spuštanje određenih kriterijuma. Niste za promene. Zdravlje dovoljno solidno.

Strelac

Samodisciplina deluje na posao pa možete naplatiti dugovanja.  Vaše ljubavne pozicije su na staklenim nogama. Ne ljuljajte poverenje partnera. Budite dovoljno ralni i sačuvajte emotivni život koji imate. Promenljivo je vaše opšte zdravlje.

Jarac

Širenje posla nije uslovljeno je finasijama zato nema potrebe da se nervirate. Nije vam danas povoljan dan za posao ali jeste za novac. Premostite eventualne emotivne blokade jer vam je emotivna veza na testu. . Stabilno opšte stanje zdravlja.

Vodolija

Imate iste ciljeve kao saradnici samo su vaši načini delovanja drugačiji. Progovorite o potrebi promena u emotivnom životu. Partner je spreman da vas sasluša. Niste realni u ljubavi i izražavate sebičnost. Zdravlje je bez promena.

Ribe

Skeptični ste prema sopstvenom uspehu. Verujte u sebe. Promene su dobre ali trebaju biti planirane. Pažljivo slušajte potrebe partnera jer od toga zavisi dalja veza. Biti dobar slušalac je dovoljno za ravnotežu. Nemate problem sa zdravljem.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.