Dnevni horoskop - Jarčevima je idealan dan za promene, a ovaj znak ima naznake nove ljubavi

Dnevni horoskop – Jarčevima je idealan dan za promene, a ovaj znak ima naznake nove ljubavi

Vodolijama neće danas biti vremena ni da doručkuju na vreme, Strelčevima je ljubavni život na klackalici. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Nema magle ali vi ne vidite dobro prilike i poslove. Ostanite otvoreni intuiciji jer vas ona danas spašava zbunjenosti. Neoprezni ste u razgovoru sa partnerom jer donosite ishitrene zaključke. Pronađite modus za pomirenje. Zdravlje je veoma solidno.

Bik

Kulminacija velikog nerazumevanja na poslu je danas na maksimumu. Ne verujete u dogovore koji nemaju stvarnu volju i podršku. Manja ravnoteža neće biti narušena ako nemate dodatna nezgodna pitanja za voljenu osobu. Polje zdravlja nije ugroženo.

Blizanci

Haotičan dan samo zbog misterije oko nepoznatog posla. Nemate nameru da postignete cilj bez obzira koliko vam je potrebna koncentracija. Intezivna volja za zabavom i druženjem. Na kraju ste značajne faze u ljubavi. Zdravlje sasvim odlično.

Rak

Ako ste spremni da započnete nove poslove danas je dobro vreme za početak poslovne magije. Manji zastoji na tom poslu neće bitno poremetiti vaše planove. Dominacija nad partnerom nije potrebna jer se to tumači negativno. Zdravlje je stabilno.

Lav

Razmislite o tome šta ste danas baš zaslužili jer vas očekuju promene u dosadašnjim dogovorima. U kontaktu ste sa tajnom podrškom pa imate malu prednost u odnosu na ostale osobe sa kojima sarađujete. Zdravlje je veoma promenljivo i nestabilno.

Devica

Retrogradni Merkur vraća vam ljude iz bliske prošlosti. Bavite se poslovima koje ste već davno radili. Moguće je obnavljanje saradnje sa starom kompanijom. Bračni odnosi su na testu poverenja jer slede novi planovi. Zdravlje dobro i solidno.

Vaga

Pozitivne mogućnosti su pred vama ali ne i tako laki zadaci. Međutim vi ste danas spremni na sve moguće izazove. Promenite stav koji dugo zastupate.U ljubavi ste neozbiljni ali spremni za flert i neobavezne veze. Moguće su manje glavobolje.

Škorpija

Odvojeni ste od stvarnosti jer sanjate otvorenih očiju. Budite produktivniji i kreativniji jer vam se to može isplatiti. Polje ljubavi nije previše mirno a ni emotivno. Nedostaje bliskosti sa partnerom jer ste razočarani. Zdravlje je dobro.

Strelac

Brinite više o svojim potrebama jer vas tuđi problemi neće mimoići. Nestabilni ste u radu jer ne podnosite da zavisite od saradnika. Ljubavni život je na klackalici jer već donešene odluke lako poništavate. Zdravlje je veoma nestabilno.

Jarac

Odličan dan da sredite životni ili radni prostor. Napokon možete da uradite promenu koju ste dugo planirali. Emotivno ste veoma nestabilni jer nemate jasne buduće planove u zajedničkom životu sa voljenom osobom. Zdravlje je sasvim dobro.

Vodolija

Neće danas biti vremena ni da doručkujete na vreme a ne da završite sve što ste planirali. Zato od ranog jutra napravite dobar plan da ne upadnete u haos. Dopustite sebi malo neozbiljnosti da bi opustili partnera. Zdravlje je veoma solidno.

Ribe

Menjate sve oko sebe jer želite rešenje a na sebe zaboravljate. Unesite malo ličnog osveženja i rekonstrukcije u poslovne odnose. Mali ljubavni signali od jednog Blizanca su sve ono što čekate već nedelju dana. Zdravlje je sasvim dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.