Dnevni horoskop - Jarčevima je tranzitni Mesec u njihovom znaku, a ovaj znak nije zadovoljan u ljubavi

Dnevni horoskop – Jarčevima je tranzitni Mesec u njihovom znaku, a ovaj znak nije zadovoljan u ljubavi

Ovnu je moguće unapređenje ili promena pozicije na poslu, Vaga mora odložiti razmišljanje o ljubavi dok se ne pojavi nova osoba. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Najbolje je da se prihvatite velikih poslovnih izazova jer ih danas možete redom rešiti. Moguće unapređenje ili promena pozicije u društvu ili poslu. Slobodni Ovnovi mogu napraviti propust zbog jednog Strelca. Mogući manji problemi sa grlom.

Bik

Uobičajen dan ako se uspešno suzdržavate od napada besa. Ipak tokom dana imate ddobre poslovne transakcije. Emotivn partner je zadovoljan vašom organizacijom u porodici i smatra da ne treba ništa da menja. Opšte stanje zdravlja je sasvim  dobro.

Blizanci

Dobro ste afirmisani na poslu i nema posebnog zadatka koji ne možete obaviti. Međutim na emotivnom i porodičnom nivou imate prave probleme. Pokušajte da budete dovoljno odgovorni jer nema pomoći sa strane.  Moguća je nesanica i nervoza.

Rak

U poslu ste spremni na sve moguće opcije i ništa vas danas neće pokolebati u ciljevima. Imate dobre početne temelje. Na emotivnom planu niste zadovoljni, ali to ne remeti vezu ili brak. Imate pravo da menjate situacije. Zdravlje je veoma stabilno.

Lav

Prihvatate izazove povlačite poteze, ali vam nedostaje sigurnost. Naplatite svoj rad baš onako kako ga i bavljate i neće biti problema sa nagradama. Lavovi u braku ili dugoj vezi plove mirnim vodama. Zdravlje je bez većih promena i tegoba.

Devica

Odlučni ste da ugradite novac u pametne investicije. Ipak donesite praktične odluke koje će vam doneti mnogo opuštanja koje ste zaslužili. Vi ne smatrate avanturu za vaš životni moto i zato ne izbegavajte Blizance. Zdravlje je  veoma solidno.

Vaga

Možete biti nezadovoljni poslom novcem, ali ste ipak završili jedan deo obaveza. Zato ste se rešili donedavnog tereta koji je pritiskao mozak. Odložite razmišljanje o ljubavi dok se ne pojavi potpuno nova osoba. Promenljivo je vaše zdravlje.

Škorpija

Malo ste popustitli u aktivnim zadacima ali to neće bitno uticati na razvoj poslovnih događaja. Imate dobre prilike da se dogovorite oko nagrada. Previše ste opušteni i ne razumete tuđe nervoze i probleme. Zdravlje je dosta stabilno i dobro.

Strelac

Vi danas apsolutno ne možete bez dodatnih poslovnih obaveza. Toliko se trudite i zatrpavate poslom da nije čudno ako nemate vremena za sebe. Pred vam je lepo popodne koje donosi opuštanje sa prijateljima. Zdravlje bez većih tegoba i stabilno.

Jarac

Tranzitni Mesec je u vašem znaku zato ste i dalje stabilni na poslovnim zadacima. Imate dobre mogućnosti da naplatite novac od dužnika. Emotivno ste izduvani kao balon. Ne osećate promene koje ste zahtevali. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

Vodolija

Nepovoljan dan za posao zato ne treba da prihvatite kompromise koji će vas puno koštati. Najbolje je da se držite po strani i ne upadate u zamke tuđeg problema. Emotivno ste oprezni pomalo nesigurni. Zdravlje je bez većih tegoba i promena.

Ribe

Neprestano se borite da trasirate novi kolosek na starom poslu, ali vam to danas donosi više problema nego rešenja. Nejasni su vam tuđi planovi i ciljevi. Emotivno ste dobro ali ste dovoljno nejasni u očekivanju. Zdravlje je sasvim dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.