Dnevni horoskop - Jarčevima je vreme da isprave greške, ovaj znak mora da se posveti porodici

Dnevni horoskop – Jarčevima je vreme da isprave greške, ovaj znak mora da se posveti porodici

Raku je u ljubavi potrebno da obuzda pad tolerancije, Strelac mora da bude pažljiv i obazriv na poslu. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ne bežite u loše raspoloženje ako nešto ne ide po savršenom rasporedu koji ste unapred isplanirali. Niste neskromni već isključivi u zahtevima. Povedite računa o partneru koji pokušava da vam kaže lepu vest. Zdravlje na opštem polju je odlično.

Bik

Poznato je da niste baš popustljivi u nekim situacijama ali danas ćete biti primorani na  kompromise. Iako vam to donosi nesklad, pitate se šta ima smisla jer su činjenice veoma okrutne i nemaju mnogo veze sa emocijama koje gajite. Zdravlje dobro.

Blizanci

Određena distanca koja vas odvaja od cilja je i danas na rasporedu. Zato ne trošite snagu da probijete zid. Dajte sebi obećanje da ćete više voditi računa o voljenima nego o sebi. To će vam popraviti partnerski odnos. Zdravlje je odlično.

Rak

Obavite dobar unutrašnji dialog jer će vam to popraviti raspoloženje. Tako ćete biti efikasni na poslu. U ljubavi je potrebno da obuzdate pad tolerancije kako bi našli zajednički jezik sa emotivnim partnerom. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Lav

Na poslu ste u proverenom dnevnom ritualu i reči nisu mnogo potrebne. Zato je danas moguće da izbegnete neke nepovoljne situacije. Slučajan razgovor sa osobom koju niste dugo čuli može vam otvoriti novi posao i vidike. Zdravlje dobro i stabilno.

Devica

Imate problem u predstavi o sebi i to je ono što vam smeta na poslu. Mislite da niste dovoljno dobri ili zaslužni za ono što radite. To će se promeniti brzo i vi se vraćate uu normalu. Budite oprezni u ljubavnim prilikama. Zdravlje bez tegoba.

Vaga

Manji problemi na poslovnom i finansijskom polju su trenutni. Ne podižite kredit i ne pozajmljujte novac.  Nepovoljan dan da razrešite ljubavne nedoumice i pojedine odluke. Bavite se svojim kreativnim impulsom. Zdravlje veoma promenljivo.

Škorpija

Umesto da ulažete čekajte ne jurite pred nove poslove jer niste spremni na rizike. Polje ljubavi nije podložno povoljnim uticajem pa je više nerazumevanja nego ljubavi  i nežnosti. Posvetite se hobiju ili knjizi. Zdravlje veoma solidno.

Strelac

Danas postoji veliki rizik od pogrešne poslovne procene. Zato ne počinjite ništa što je novo i nejasno. Budite pažljivi i obazrivi. Nepovoljan dan za upoznavanje bolje polovine ili započinjanje emotivnog odnosa. Zdravlje bez problema.

Jarac

Nije lako da spoznate pogrešan potez ali priznajte bar sebi da ste pogrešili samo zbog pogrešne vizije i procene rizika. Ipak imate dovoljno mogućnosti da ispravite greške. Emotivno ste smireni jer mislite na posao i obaveze. Zdravlje stabilno.

Vodolija

Niste dovoljno napunili baterije pa je odlično ako planirate manji predah ili odmor. Imate dobre namere ali se kolege ne slažu sa vašim vizijama. Polje ljubavi je okrenuto ka vama ali vi gledate u nekom drugom pravcu. Zdravlje dobro.

Ribe

Ako ste u stagnaciji to je najteža varijanta koja vas dovodi do ludila. Ipak je ovo povoljan dan da sredite finasije i vidite kako dalje. Vi ćete uvek pronaći dovoljno vremena za partnera zato i nemate problem sa voljenom osobom. Zdravlje stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.