Dnevni horoskop - Jarčevima zdravlje bez većih tegoba, a ovaj znak da očekuje dodatnu zaradu

Dnevni horoskop – Jarčevima zdravlje bez većih tegoba, a ovaj znak da očekuje dodatnu zaradu

Rak ima dobre šanse da dobije odličnu poslovnu ponudu, Strelac ima veću nelagodu sa jednim starim prijateljem. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Svaka današnja aktivnost bolja je od toga da nemate nikakvog posla. To vam održava pažnju.  Izrazite svoje mišljenje i budite dinamičniji nego inače. Venera u Raku donosi vam finasijska ulaganja koja se tiču dugoročnih projekata. Zdravlje dobro.

Bik

Vaši dnevni poslovi zahtevaju veći učinak i realniji pristup u otkrivanju mogućnosti. Zato budite dosledni u svojim planovima koji su veoma dobro pripremljeni. Više komunikacije druženja i susreta unapređuje vaš dan. Zdravlje je sasvim solidno.

Blizanci

Dnevne prilike donose vam više dobrih poslova u kojima se sjajano snalazite. Imate odlične planove koji će vam doneti dodatnu zaradu. Na emotivnom polju ste veoma složeni jer tražite dlaku u jajetu. Zdravlje je bez većih problema i tegoba. 

Rak

Ne nudite saradnju osobama koje vam to ne traže jer neće bitti dobrih opcija za vas. Imate dobre šanse da sačekate malo i dobijete odličnu poslovnu ponudu. Venera je u vašem znaku i donosi vam dobro utočište u porodici. Zdravlje je odlično.

Lav

Ne uzimajte u obzir tuđe stavove jer dobro znate kako treba da radite. Rašćistite unutrašnje dileme. Partner prihvata ono što može. Slobodni Lavovi imaju tajne informacije o Vodoliji. Zato dolazi do svađe. Zdravlje je veoma solidno i stabilno.

Devica

Pitanje poslovanja i pojedinih predloga je osnovno pitanja nastavka saradnje. Imate nekoliko opcija izaberite najbolju. Polje ljubavi je dovoljno dobro i ne morate da ga uništavate kritikama koje su veoma neprijatne. Zdravlje je sasvim dobro.

Vaga

Mnogi oko vas su skloni preterivanju u očekivanju od vas. Imate dobre šanse da se izvučete iz neprijatnih situacija. Pokušajte da ne napadate partnerove principe. Imate dovoljno nesuglasica i zato se uzdržite od  izjava. Mogući upalni procesi.

Škorpija

Kod vas se svaki dan ponavlja pa tako i danas novac drži vašu pažnju. Ipak sreća je da stižu zaostala dugovanja. Partner pokušava da vam objasni i približi svoje emotivne dileme i stavove. Potrebno je veliko razumevanje. Zdravlje je dobro.

Strelac

Potrebno je da upotrebite filter kako bi neke odnose zauvek postavili na mesto koje zaslužuju. Imate veću  nelagodu sa jednim starim prijateljem. Emotivno ste odlično ako nemate dodatne uticaje okoline ili porodice. Odlično se osećate.

Jarac

Nije povoljno d adajete savete a ni da primate tuđe mišljenje. Sve prazne priče i bez iskrene podloge koja bi unapredila vaše vidike. Manja nesigurnost koju osećate može se uvećati zbog straha od neuspeha u ljubavi. Zdravlje bez većih tegoba.

Vodolija

Veoma ste oštri a to vam se može vratiti na isti način. Posle nemojte da kukate kako ste ugroženi. Ljubavnu priču koja vam liči na bajku brzo pretvarate u ličnu lekciju. Zato nemojte verovati svemu što vam se kaže. Zdravlje dobro i stabilno.

Ribe

Posle dužeg vremena danas možete napraviti radikalne poteze na poslu . To će vas uvesti u nove izazove koji nisu mali zalogaj za vašu ambiciju.Imate veoma dobre dogovore i lepe zajedničke planove sa voljenom osobom. Odlično se danas osećate.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.