Dnevni horoskop - Lav treba da se osloni samo na sebe, ovaj znak očekuje interesantan poziv

Dnevni horoskop – Lav treba da se osloni samo na sebe, ovaj znak očekuje interesantan poziv

Bik je željan da mu partner pokaže više emocija. Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Foto: Shutterstock

Ovan

Neke situacije vezane za posao vas teraju da žurite, ali danas važi ono – što veća žurba, to manji rezultati. Shvatićete da je bolje da se opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Partner vas može smoriti pridikama, kritikama, nepoverenjem.

Bik

Dosadni ljudi, dosadne obaveze – ništa vam ne daje podsticaj, pa ćete uglavnom sve odrađivati preko volje. Previše je nedoumica da biste bili opušteni i raspoloženi. Željni ste da vam partner pokaže više emocija, ali on je suviše statičan i neaktivan.

Blizanci

Pri završetku ste zahtevnih obaveza i već osećate da ste na izmaku snaga. Nadate se da ćete uspeti da tokom dana ovo privedete kraju. Imate inicijativu u odnosu sa osobom koja vam se dopada, ali ona ne reaguje na onaj način na koji ste očekivali.

Rak

Uglavnom zamorna svakodnevica. Neke obaveze vam teško padaju, nemate ni opušten kontakt i odnos sa saradnicima. Najviše će vam odgovarati da se povučete. Teško vam je da prevaziđete statičnost koja se uvukla u odnos sa voljenom osobom.

Lav

Prvu polovinu dana bolje da prespavate – sve će vam padati teško, nećete biti u fazonu za posao, a sa kim god budete došli u kontakt – samo će vam dosađivati. Zato večernje časove iskoristite za emotivnu akciju – pozovite osobu koja vam se dopada.

Devica

Poslovni saradnici vam svojim postupcima samo unose zabunu – možda je bolje da se oslonite samo na sebe, a da savete drugih "iskulirate". Prema voljenoj osobi nemojte biti kritički raspoloženi, naročito tokom prvog dela dana.

Vaga

Nešto što ste želeli da pokrenete nije uspelo i vi možete sumnjati u sebe i svoje sposobnosti. Zaboravite ovo, sutra je novi dan. Sporo se pokrećete prema nekome ko vam se dopada – pitanje je da li je ova osoba uopšte svesna da vas zanima.

Škorpija

Vesti koje budete čuli tokom prepodnevnih sati vam ne idu na ruku i neće vam se dopasti. No, to ne znači da treba odustati od onoga što želite da pokrenete. U emotivnom segmentu – ništa posebno. Ono što želite vam izmiče iz ruku.

Strelac

Svesni ste da biste trebali da pokrenete jednu poslovnu priču ili da se aktivirate prema saradniku koji vam je važan, ali iz nekog razloga odugovlačite sa početkom. Pokušajte da uradite ono što znate da je bitno. U emotivnom segmentu – interesantan poziv.

Jarac

Želeli biste da predstavite svoje ideje ili predloge, ali kao da ćete izabrati pogrešan momenat ili ćete imati malo vremena za razgovor. Nemojte se odmah smoriti, biće još prilika. U emotivnim relacijama –mirno popodne sa voljenom osobom.

Vodolija

Neke situacije sa saradnicima vam dosta teško padaju, ali se trudite da izgurate ono na šta ste se obavezali. Imaćete problema da se usaglasite sa drugima. U emotivnom segmentu – imate veliku inicijativu prema osobi koja vas privlači.

Ribe

Možda nemate prevelikih obaveza, ali vi lično niste u nekom fazonu i prilično će vam teško padati sve ono što morate obaviti. Biće bolje tokom popodnevnih i večernjih sati. Razmislite o predlogu od strane prijatelja, može biti interesantno.

Zatvoreno za komentare.