Dnevni horoskop - Lavovi da izbegavaju brzopleto da razmišljaju, a ovaj znak očekuju lepi trenuci

Dnevni horoskop – Lavovi da izbegavaju brzopleto da razmišljaju, a ovaj znak očekuju lepi trenuci

Blizanci ne smeju da dovode u pitanje veličinu tuđeg autoriteta, Škorpije moraju da malo smanje kontrolu i ljubomoru. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Vaša  današnja impulsivnost dovodi vas u sukob na poslu. Imate puno prilika da kažete šta stvarno mislite. Na emotivnom planu potrebno je da pređete na novi nivo i povučete prvi potez što  nije nikakav problem. Veoma ste vitalni i zdravi.

Bik

Odolite iskušenju da novac uložite u veoma dugoročne projekte. To vam ne donosi ono što vam sada treba. Nesigurni ste u odlukama. Na emotivnom polju  raspoloženi ste za putovanje, predložite to emotivnom  partneru. Uživate u dobrom zdravlju.

Blizanci

Ne dovodite u pitanje veličinu tuđeg autoriteta jer ni sami niste u sigurnoj poziciji. Zato se spremite da obranite svoj  status. U ljubavi se držite  neutralnih tema jer vam ni jedan druga neće doneti ništa povoljno. Vaše zdravlje je dobro.

Rak

Preispitajte neke poslove jer zreli za manju ali bitnu promenu. Prilagodite se okolnostima koje zahtevaju pravovremene reakcije i ciljeve. U  ljubavnom okruženju svi vas poštuju i volei i nema potrebe da se brinete. Odlično se  danas osećate.

Lav

Dajte sebi vremena na poslu jer nije potrebno da brzopleto razmišljate. Razmazite sebe nekim  poklonom jer ste malo zaboravili na sebe.  Pokušajte da ne optužujete partnera jer niste odlučili o budućnosti veze. Redovno proveravajte krvni pritisak.

Devica

Prošli poslovi dovode vas do novih i tako polako idete napred. Promene posla mogu doći iznenada i neočekivano. Ljubavni problemi su prisutni samo su se utišali i potisnuli. Potreban vam je manji odmor od svega. Polje zdravlja nije ugroženo.

Vaga

Odolite svim  porivima da budete egocentrični jer  će vam to danas zasmetati. Imate dobre saradnike i poslušajte neko mišljenje. U emotivnoj vezi partner popušta jer se nada boljoj vezi i jačoj ljubavi. Ograničavate svoju ishranu baš preterano.

Škorpija

Posvetite dan boljoj saradnji i podršci ka poslovnim saradnicima. Timski rad će vam danas posebno prijati. Kod vas je u pitanju ljubavni nesporazum koji je lako rešiv ako malo smanjte kontrolu i ljubomoru. Zdravlje je veoma dobro i stabilno.

Strelac

Nije vam povoljan dan pa ni poslovni izazovi ne mogu da promene vašu usporenu dinamiku. Potrebno je da napunite baterije u prirodi ili pored reke. Ne smeta vam letnja temperatura već uzavrelo srce koje vas zagreva.  Imate solidno zdravlje.

Jarac

Nije vam danas potrebna saradnja već podrška bliskih saradnika. Pokušajte da dobro podelite zaduženja jer niste svemogući. Moguće je da ne pomešate posao i emocije kako bi se odupreli mogućoj aferi.  Odlično je vaše opšte stanje zdravlja.

Vodolija

Vodolije danas ne žive u realnom vremenu i prostoru. To je njihova stara boljka jer ne prihvataju realnost svakodnevnice. Ne žurite sa konačnom odlukom u ljubavnom odnosu iako sve ima rok trajanja. Zdravlje je dovoljno stabilno i dobro.

Ribe

Niste na raskršću nego u dilemi koliko posla možete da prihvatite. Imajte u vidu da ste dovoljno sposobni i odgovorni da se ne igrate lažnih obećanja. Nadajte se lepo provedenim ljubavnim trenucima u zagrljaju partnera. Puni ste energije i snage.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.