Dnevni horoskop - Lavovi, finansije su vam stabilne, Vodolije, zdravlje je odlično

Dnevni horoskop – Lavovi, finansije su vam stabilne, Vodolije, zdravlje je odlično

Bikovi su danas među retkima koji su odmereni i potpuno fokusirani, za Škorpije je bolje da se drže onog što imaju. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Trošite puno energije na nebitne razgovre pa ni sami ne znate koliko ste odmakli od plana. Osmislite zajedničke ciljeve u vezi i ustremite se na rešavanje nesoprazuma. Imate partnera koji će da vas sasluša i shvati. Zdravlje je veoma dobro.

Bik

Danas ste među retkima koji su odmereni i potpuno fokusirani. Zato imate dobre prioritete. Ukoliko ste slobodnog statusa vreme je da napravite bar manji izbor i tako suzite krug mogućih kandidata za ozbiljniju vezu. Zdravlje sasvim stabilno.

Blizanci

Potreba da rizkujete na poslovnom planu polako napušta vaše misli. Usresredite se na poznate poslove. Neizvesnost je nešto što vam ne donosi stabilnost u vezii koju gajite. Zato pokušajte sa zajedničkim planovima. Zdravlje solidno i dobro.

Rak

Spremni ste da započnete sa velikim spremanjem i postavite stvari na dobro poznato staro mesto. Nemojte čekati da vas neko drugi pozove. Napravite prvi korak neće vam niko zameriti. Slobodni Rakovi posvećeni su prijateljima. Zdravlje dobro.

Lav

Ne gubite energiju na sporedne poslove situacije već se uhvatite za krupnije poslove. Iako imate vanredne troškove finasije su dovoljno stabilne. Okrenite se prilikama koje objektivno postoje i koje  nisu daleko od vas. Zdravlje je odlično.

Devica

Danas je na redu uobičajena stvar na poslu. Stalo vam je do tuđeg mišljenja pa ste uznemireni. U vašem slučaju različitost može biti veoma privlačan kada je u pitanju jedan Lav. Zato se zanimate za osobu koja radi sa vama. Zdravlje stabilno.

Vaga

Finsije su bez veće promene u odnosu na prethodne dane. Odreknite se situacija koje nisu neminovne i bitne. Tokom dana Vage koje su u vezi ili braku treba da uživaju u porodičnom okupljanju i veoma dobroj atmosferi. Zdravlje je stabilno.

Škorpija

Veliki korak na koji se spremate danas započinjete. Nekako je došlo vreme da se otisnete  u svoje poslovne vode. Potraga za nekim boljim vrednostima ostaće i dalje uzaludna pa je bolje da se držite onog što imate. Zdravlje bez tegoba.

Strelac

Danas preispitujete i sumirate poslve koje ste uradili. Spremate se za nove projekte koje ste tokom leta planirali. Ako ste u braku ili vezi novo iskušnje predstavlja neracionalno ponašanje. Ne otkrivajte svoje mišljenje. Zdravlje solidno.

Jarac

Prepustite se malim rizicima na poslu kako bi osetili ukus adrenalina. Potreban vam je nekinovi podstrek da bi obavljali poslove koj su vam dosadni. U ljubavi istražijete sopstvene potencijale i moguće varijante proomena. Zdravlje je dobro.

Vodolija

Zabrinuti ste zbog novca ali to neće dugo trajati jer vam uskoro stižu potrebne finasije. Ukoliko postoji mogućnost odložite neke odluke koje su orjentisane ka budućnosti. Mali koraci u ljubavi mogu mnogo da znače. Zdravlje je sasvim odlično.

Ribe

Zahtevan dan prd vama remeti vaše prethodne dogovore i planove. Korigujte vreme po potrebi okolnosti jer tako možete uraditi više od očekivanog. Vaš osećaj prijatnosti u nečijem društvu podiže strast. Zdravlje je sasvim odlično i stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.