Dnevni horoskop - Lavovi moraju biti oprezni u ljubavi, a ovaj znak sa partnerom gradi poverenje

Dnevni horoskop – Lavovi moraju biti oprezni u ljubavi, a ovaj znak sa partnerom gradi poverenje

Devica je stalno u nekim dilemama, Škorpija nije u vulkanskoj i nenormalnoj strasti ali oseća privlačnost prema jednom Jarcu. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Veoma ste oslonjeni na sebe i dobro bi došlo da koristite nečiji dobronamerni savet. Nije neizvesno u poslu već je rizično. Nije potrebno da vodite unutrašnju borbu sa sobom već da se priklonite zahtevima partnera. Zdravlje je  sasvim odlično.

Bik

Egzstencijalni planovi moraju da pretrpe neke promene jer ste sve više nerealni. Planirajte da se ne zadužujete kreditom.Odlično ste raspoloženi i to lako prenosite u ljubavni odnos. Imate dobre i ugodne trenuutke. Zdravlje dovoljno stabilno.

Blizanci

Ako ste vezani za javni posao vaše reči mogu daleko da odjeknu. Neko uvažava vaše mišljenje.  Odlažete neke zajedničke emotivne dogovore. Partner negoduje jer želi da ima ravnopravan glas u vašoj zajednici. Zdravlje je bez hroničnih tegoba..

Rak

Ne računajte danas na sudbinske uplive jer sve zavisi od vas zato se oslonite isključivo na sebe i svoje odluke. Konunikacija i česti razgovori umiruju vaš ljubavni život.  Zato nemate velike nesporazume tokom dana. Zdravlje je bez većih promena. 

Lav

Konkurencija je na poslu je jaka. A na vama je da pokažete  znanje i veštine Neki posao može dobiti neko drugi ali to nije razglog da tugujete. Budite oprezni u ljubavi jer neke intrige mogu naneti štetu vašem ljubavnom životu. Zdravlje je dobro.

Devica

Previše obaveza čini da kasnite u poslovim planovima. To nije čudno za vas jer ste stalno u nekim dilemama. Ostavite se analiza koje ne vode u dobrom pravcu.Ljubavni odnos se popravalja sve do tačke kafda je potrebna bliskost. Zdravlje solidno.

Vaga

Dan provodite pored Vodolije i Ovna ali ne baš u srećnim okolnostima jer se neiskreno dogovarate oko poslovnih aktivnosti. Gradite poverenje a ne sumnje. U emotivnom smislu niste naročito zainteresovani za pravu ljubav. Zdravlje sasvim dobro..

Škorpija

Ravnodušni ste na poslu je vam ne ide kako ste zamislili. Potrebna vam je nova inspiracija ili osoba koja će vam uneti dah promena. Niste u vulkanskoj i nenormalnoj strasti ali osećate privlačnost prema jednom Jarcu. Zdravlje promenljivo.

Strelac

Pokažite više razumevanja za nove saradnike koji se ne snalaze najbolje u zadacima koje im poveravate. Nemojte biti oštri može vam se to obiti o glavu. Preuzimate mnoge obaveze u braku ili vezi a to nije dobro za zajednicu. Zdravlje stabilno.

Jarac

Danas ste ozbiljniji nego juče ali ipak ne vučete mudrije poslovne poteze. Potrebno je da se oslonite na poznate poslovne obrasce i ne izmišljate toplu vodu.  Ne gorite od strasti ali će vam partner dati dobar podsticaj. Više se hidrirajte.

Vodolija

Nema prepreka koju danas ne možete da preskočite ali ste ipak nezadovoljni svoim poslom i postignućem. Veoma ste ambiciozni i nepredvidljivi.  Neke poteze na polju ljubavi ne treba da prihvatite samo zarad mira. Zdravlje je veoma solidno.

Ribe

Nije vam danas bitno strpljenje već plan koji vas vodi do cilja. Lako upadate u kreativni haos koji vas bitno usporava. Mali koraci koje pravite dovode vas do emotivnog zadovoljstva. Partner je posvećen vama. Zdravlje veoma dobro i stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Zatvoreno za komentare.