Dnevni horoskop - Lavovi moraju da izbegnu sukob sa partnerom, ovom znaku je zdravlje sasvim dobro

Dnevni horoskop – Lavovi moraju da izbegnu sukob sa partnerom, ovom znaku je zdravlje sasvim dobro

Bikovi moraju da pretvore ovaj solidan dan u nešto zanimljivo, Devica je emotivno nestabilna iako je posvećena. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas niko ne može da  utiče na vaše raspoloženje. Imate višak volje da sve uradite kako treba i kako želite. Veoma ste orjentisani ka ljubavi i zato gajite određeni optimizam do kraja dana. Imate dobre razloge za ljubav. Zdravlje  sasvim dobro.

Bik

Pretvorite ovaj solidan dan u nešto zanimljivo i unesite nove planove. Ipak nešto će biti drugačije od planiranog. Manji nesporazumi sa emotivnim partnerom tiču se isključivo novca. Napravite mali komromis. Zdravlje je dovoljno dobro i stabilno.

Blizanci

Imate sve prilike da iskažete nezdovoljstvo u saradnji sa određenom nadređenom osobom. Ipak birajte reči da ne napravite još veći problem. Emotivni partner čini male ali iskrene korake ka suzbijanju neprijateljstva. Povedite računa o ishrani.

Rak

Danas niste svoji i zato trošite bez granice.  Želite da priuštite neka veća zadovoljstva. Niste  baš raspoloženi za mnoge  dnevne zadatke pa izbegavate svaki dogovor. Slobodni Rakovi imaju susret sa prošlošću. Zdravlje  veoma dobro.

Lav

Borbeni ste i razvijate strategiju velike kontre u svemu što se očekuje od vas. Nema dobrog načina da se posvađate sa emotivnim partnerom pa izbegnite sukob i prepirku. Imate dobre živce za sebe. Zdravlje je sasvim stabilno i bez većih tegoba. 

Devica

Niste svoji i umereni jer danas nemate dobre i prave planove.  Zato je danas odlično da se opustite pa i duže odspavate. Emotivno ste nestabilni iako ste posvećeni nema adekvatnog odgovora. Smanjite kritike prema partneru. Zdravlje je dobro.

Vaga

Nemate  pravi i dobar oslonac na poslu i to vas čini nesigurnim. Zato se oslonite isključivo na sebe i svoju intuiciju. Pokušavate da osvojite jednu osobu koja vas ne primećuje. Imate dobre adute kada je ljubav u pitanju. Zdravlje  sasvim dobro.

Škorpija

Danas vam je potrebna mnogo jača koncentracija da bi održali  praktičnost. Nemate dovoljno inspiracije za posao kojim se bavite.  Nije vam lagan dan pa se teško prilagođavate zajedničkim obavezama. Dobro je vaše opšte stanje zdravlja. 

Strelac

Na poslu se osećate veoma frustrirano jer vam mnogi prave probleme. Zato je baš sve još više komplikovano i  nezanimljivo. Ista energija se prenosi i na ljubavni dan jer ste zakomplikovali sve moguće dogovore.Nemate  tegobe na polju zdravlja.

Jarac

Ako želite da pobedite na poslu pokušajte da budete fleksibilni po pitanju timskog dogovora. Manji nesporazumi sa nadređenima. U ljubavi ste spremni da osvojite jednu Vagu. Ostalo je još da ona pristane. Zdravlje je sasvim dobro i bez tegoba.

Vodolija

Iako ste  smanjili poslove to vam ništa ne znači jer ste pojačali ritam drugih obaveza. Susret sa osobom koju niste dugo videli neće doneti očekivane prilike za ljubav. Imate dobre šanse da iskoristite prijateljske veze. Odlično je zdravlje.

Ribe

Imate puno volje ali i dobrog i iskustva da ne odustanete od problema koji vas muči. Zato upotrebite znanje  i iskustvo da bi otkočili problem. Vreme danas radi za vas i što ste duže u vezi ljubav je sve čvršća. Zdravlje  savim dobro i stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.