Dnevni horoskop - Lavovi nemaju strpljenja na poslu, a ovaj znak ima probleme sa zubima

Dnevni horoskop – Lavovi nemaju strpljenja na poslu, a ovaj znak ima probleme sa zubima

Rak danas ima praktičnu moć ubeđivanja, Devica ume da sakrije utisak o osobi koju upoznaje. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Danas polako ali sigurno gradite dan sa puno strpljenja. Zato su rezultati izvesni i dobri. Računajte na manje zastoje u finasijama koji se brzo rešavaju. Možete reagovati na svaku izgorenu reč emotivnog partnera. Zdravlje sasvim odlično.

Bik

Povremeni bljeskovi sa popuštanjem kasnije tokom dana prelaze u suprotnost. Zato krajem dana osečate blagu napetost. Nije vreme za stvaranje sigurnosti nego održavanje postojećeg stanja. Emotivno ste napeti. Zdravlje je sasvim dobro i solidno.

Blizanci

Jutro vam pokazuje dan pa nastavite sa dobrim jutarnjim raspoloženjem kako bi održali odličan poslovni ritam. Neki dogovori su lakši telefonom. U ljubavi se trudite da vešto izbegnete teme koje bi vas dovele u sukob. Zdravlje nije ugroženo.

Rak

Danas imate praktičnu moć ubeđivanja zato budite strpljivi i ne odustajte od namere koju imate. Izražen osećaj za pregovore daje rezultate. Opterećeni ste ljubomorom i posesivnim stanjem svesti. Opterećujete sebe i druge. Zdravlje promenljivo.

Lav

Ceo dan pokušavate da smirite sebe pa kolege, a kada vidite da to nema smisla odlazite na dobar ručak. Niste strpljivi u situacijama koje su odavno otišle preko crvene linije. Mali koraci ka ljubavi obećavaju radost i ushićenje. Veoma ste vitalni.

Devica

Imate jak utisak da nemate dovoljnu podršku od saradnika. To je istina i nemojte više birati oslonac među njima. Znate i sami koliko dobro umete da sakrijete utisak o osobi koju upoznajete ali Ribe će vas pročitati. Zdravlje bez većih tegoba.

Vaga

Imate blagi pad koncentracije ali i sumnje u svoje veštine. Pokušajte da obrazložite svoje ideje na jednostavan način. Raspoloženi ste za opuštanje u kući i nije vas briga šta partner želi. Vi želite kućnu varijantu. Problem sa zubima.

Škorpija

Veoma ste tvrdoglavi i danas niste raspoloženi za sugestije. Zato i ne slušate kolege sa posla a oni imaju bolje rešenje od vas. Ako ste zainteresovani za jednog Jarca pokažite bilo kojim signalom. Polje zdravlja nije hronično ugroženo.

Strelac

Vladate dobrim argumentima i zato imate podršku kolega. Zadovoljni ste poslom i rezltatima koje ste lično izazvali. Neko sasvim drugi ili treći zuzima mesto u vašoj glavi i srcu. Toliko vam se dopada osoba koja živi daleko. Zdravlje je dobro.

Jarac

Stabilna situacija na poslu je posledica upornog i velikog truda da budete najbolji pa i bolji od samog sebe. Zato ste danas zadovoljni poslom i novcem. Kupili ste neku sitnicu koja treba da podseti partnera na vašu ljubav. Zdravlje stabilno.

Vodolija

Spremni ste na poslovne rizike ali poenta je da ste srećni jer uvek dobijate. Ako ste slobodni postoji mogućnost susreta sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled. To je ono što će vas uplašiti da se ne zaljubite.. Zdravlje je dobro.

Ribe

Važno je da budete ubedljivi jer danas uspeh zavisi od vaše verbalne veštine. Imate dobre šanse da se dogovorite oko svega što je bitno za vaš posao. Vaša podrška mnogo znaèi vašem emotivnom partneru. Zdravlje je sasvim stabilno i dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.