Dnevni horoskop - Lavovi su započeli nove pregovore, a ovaj znak emocije drži pod kontrolom

Dnevni horoskop – Lavovi su započeli nove pregovore, a ovaj znak emocije drži pod kontrolom

Blizanci razmišljaju o promeni posla jer nisu zadovoljni, Jarac je u ljubavi dosledan zajedničkim principima. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Mlad Mesec u Devici menja vaše poslovne prilike. Možda ćete vi biti detaljni ili će to drugi zahtevati od vas. Niste ljubitelj čitanja misli ili tumačenje raznih sibola zato zahtevate da partner bude direktan. Zdravlje je veoma stabino i dobro.

Bik

Danas ste naporno sitničavi. Upadate u laku hiphondriju jer se lečite sami bez stručnog mišljenja. Bavite se zdravljem na površan način. U ljubav uvodite praktičnu perfekciju a to opterećuje emotivni odnos. Zdravlje je veoma promenljivo.

Blizanci

Mlad Mesec u Devici obeležava novo poglavlje ako se bavite privatnim biznisom. Razmišljate o promeni posla jer niste zadovoljni reputacijom. Finasije su stabilne ali vi ipak želite nešto novo na polju posla. Zdravlje je sasvim stabilno.

Rak

Danas je moguće da potpišete nove papire ili neke ugovore koji daju stabilnost ali ne i finasijsku satisfakciju. Novi pravci u poslu su neminovni jer Mesec iz znaka Device analizira vaše trenutne pozicije. Polje zdravlja nije hronično ugroženo.

Lav

Započeli ste nove poslovne i trgovinske dogovore a tokom dana forsirate svoje ideje. Ipak danas možete upoznati novu poslovnu realnost. Niste zaboravili na ventil koji je potreban da bi se ljubavni odnos nastavio bez problema. Zdravlje odlično.

Devica

Mlad Mesec u vašem znaku je veoma dobra metla za sve neorganizovane i nedorečene poslovne situacije.Danas vas krasi disciplina i dobra procena u mnogim poslovima. Pred vama su liste obaveza koje ne smete da zaboravite. Zdravlje je dobro.

Vaga

Potiskujete planove pa čak i prioritete. Nije dobro da potisnute emocije držite pod kontrolom jer mlad Mesec u Devici pospešuje praktična rešenja. Zato i na poslu ali i u ljubavi za sve imate rešenje ali ga izvucite iz mraka. Zdravlje bez tegoba.

Škorpija

Niste baš spremni na neobične okolnosti ali vreme je da se prilagodite. Na vas ne deluje samo mlad mesec iz Device već i Uran iz Bika pa je današnji dan početak ptpuno novih ali smislenih i isplaniranih poteza. Zdravlje je veoma solidno.

Strelac

Ako ste zalutali ili ste promašili temu ili cilje danas nalazite fokus. Vaša potreba da budete neophodni na svim poljima lako može biti zadovoljena. U ljubavi ste na pravom mestu ali ne i u pravo vreme. Zdravlje je sasvim promenljivo.

Jarac

Vaši putevi se znaju unapred i svi planovi su detaljno isplanirani. Možda je vreme da uvedete i praktične veštine jer ste se dokazali u teoretskim. U ljubavi ste dosledni zajedničkim principima koje ste isplanirali. Zdravlje dovoljno solidno.

Vodolija

Verbalni dueli danas nisu vaša jača strana zato se odlučite na praktičnu primenu svojih sposobnosti. Finsije su dobre ali stižu još bolje. Polje ljubavi je opterečeno detaljnim analizama jer nema prave ljubavi. Zdravlje je sasvim odlično.

Ribe

Opterečuju vas okolnosti koje niste izazvali. Međutim nećete izazvati ni rešenje jer to zavisi od više sile. Polje ljubavi opterečujete stalnim preispitivanjem oko budućih finansija. Malo više nežnosti a manje racionalnosti. Zdravlje odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.