Dnevni horoskop - Lavovima je odličan dan za ljubav, ovaj znak uspešno rešava sve poslove

Dnevni horoskop – Lavovima je odličan dan za ljubav, ovaj znak uspešno rešava sve poslove

Bikovima je današnji poslovni dan solidan jer su već uložili napor, Škorpije moraju povesti računa ako su u ljubavnom trouglu. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Jedan poziv pojačava vašu dobru energiju i mislite da možete dotaći nebo. Ipak za sve vaše poteze potreban je novac koji ćete rado dati. Emotivno ste ushićeni jer ste upoznali osobu koja je vaše ogledalo. Odlično je vaše opšte stanje zdravlja.

Bik

Današnji poslovni dan je solidan jer ste već uložili napor da bi pobedili u dolazećim situacijama. Nemoguće je da ne osovojite svaki izazov. Povoljna emotivna situacija neće trajati dugo ali dovoljno da predahnete. Zdravlje je veoma stabilno.

Blizanci

Nema ograničenja u novcu jer ste spremni da potrošite bogatstvo na svoje potrebe. Izdaci su on što vas danas ne zanima. U ljubavi imate pozitivne situacije koje vam daju velika krila sreće i zaljubljenosti. Zdravlje je bez većih tegoba.

Rak

Nepredviđene okolnosti čine vas nespremnim da se suočite sa problemom. Zato je dobro da potražite savet iskusnijeg kolege. Polje ljubavi je vezano za finasije pa će to biti glavna tema u vašoj kući ili porodici. Zdravlje dobro i dovoljno solidno.

Lav

Danas možete svakom sve da objasnite puni ste strpljenja i velike energije davanja. Odličan dan za ljubavne avanture ali i harmonične emocije prema stalnom partneru. Niko ne može da odoli vašem šarmu i osmehu. Zdravlje je sasvim odlično.

Devica

Danas ne možete izbegavati ljude i bežati u posao jer vam okolnosti daju drugačije mogućnosti. Planirajte ugovor za duži projekat. Danas činite sve da ulepšate dan emotivnom partneru. Ako ste sami okruženi ste prijateljima. Zdravlje solidno.

Vaga

Ubrzani ste i veoma aktivni po svim pitanjima zato imate produktivan i uspešan dan. Slušajte dobra iskustva jer vas to vodi ka odličnim odlukama. Dobro raspoloženje pojačava partner tako što vas vodi na romantično mesto. Zdravlje je dobro.

Škorpija

Vaša opuštenost pleni i najljuće protivnike i konkurenciju. Zato danas imate prilike da napravite i nemoguće dogovore. Povedite računa ako ste u ljubavnom trouglu jer neke neprijatne stvari mogu ugledati svetlost dana. Zdravlje bez promena.

Strelac

Kod vas nema umora jer ste nabijeni velikom energijom. Ništa vam ne smeta da obavite sve poslove na vreme. U ljubavi nema napetosti ako ste u braku ili dugj vezi. Samostalni Strelčevi ulaze u ludu avanturu. Zdravlje odlično i veoma stabilno.

Jarac

Danas uradite šta možete i budite zadovoljni jer je to vaš maksimum. Niste krivi za današnje prepreke. Provedite dan u društvu prijatelja ili emotivnog partnera. Tako će vam misli koje vas opterećuju ostati iza leđa. Zdravlje je sasvim dobro.

Vodolija

Vi kao da ste uključeni na struju ništa vas ne može iscrpeti niti pokolebati da budete u pravoj snazi. Odličan poslovni dan i puno urađenog posla čini vašu ličnost zadovoljnom. Ljubavnih problema nema jer nema ni partnera. Zdravlje odlično.

Ribe

Umor veoma brzo prolazi i menja mesto sa neverovvatnom željom da pobedite konkurenciju. Kod vas nikada ne idu stvari bez pratećeg efekta. Zato je današnji efekat odličan jer ste uposlili sve oko sebe i napravili korak unapred. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.