Dnevni horoskop - Lavovima su moguće povremene glavobolje, a ovaj znak mora da vodi računa o novcu

Dnevni horoskop – Lavovima su moguće povremene glavobolje, a ovaj znak mora da vodi računa o novcu

Lavovima su moguće povremene glavobolje, a Devica mora da vodi računa o novcu. Evo šta nam donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Pravi dan da pomognete poslovnim saradnicima, a da to ne shvate kao poraz. Učinite tako zbog poslovne gužve i boljih poslovnih odnosa. Nije vam do ljubavi, već do opuštanja sa prijateljima, zato partner negoduje. Imate probleme sa zglobovima.

Bik

Mislite na sve drugo, sem na posao koji se lagano gomila. Pokušajte da se fokusirate na dnevne obaveze, jer  sve druge još nisu na redu. Emotivno ste previše nesigurn da biste napravili prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Zdravlje stabilno i dobro.

Blizanci

Širite negativnu energiju na poslu i zato se svi sklanjaju od vas. Besni ste na sebe, a to iskaljujete na okolinu. Zato ste veoma emotivno nestabilni. Pritisak koji servirate u vezi ili braku je kontraproduktivan. Promenljivo raspoloženje.

Rak

Dobra komunikacija i saradnja sa poslodavcima obeležava današnji dan. Promenljivo raspoloženje može doneti manje rasprave i sukobe. Emotivno ste ushićeni jer ste bombardovani lepim i prijatnim ponašanjem partnera. Zdravlje je stabilno i odlično.

Lav 

Nije vaš manir da se društveno i poslovno distancirate, zato ne odbijajte komunikaciju koja vam je verovatno dosadna. Mogući su nesporazumi oko dnevnih obaveza, a samim tim i svađe. Budite fleksibilni. Moguće su povremene manje glavobolje.

Devica

Danas ne brinite o produktivnosti i rezultatima, ali povedite računa o novcu. Poslovno ste dobro organizovani, stoga nije potrebno da se analizirate. Ljubavne prilike su na istom mestu kao i pre pomirenja. Zdravlje dovoljno stabilno i solidno.

Vaga

Ključne poslovne veze danas održavate baš onako kako treba, ravnomerno. Zato imate dovoljno uspešan dan. Emotivno ste zadovoljni jer pronalazite sreću u malim porodičnim radostima. Veoma ste emotivni. Polje zdravlja je bez većih promena.

Škorpija

Dobijate nalet kreativnosti, ali pazite da ne preterate sa čudnim inovacijama. Poslovno ste uravnoteženi , pa time i balansirani i veoma efikasni. Veoma ste radosni i obožavate i one osobe koje inače nisu vaš fokus. Zdravlje je sasvim odlično.

Strelac

Umete da budete zatečeni sa novim idejama saradnika jer to nisu vaši planovi. Bitno je da dozvolite i drugima kretivnost. Odavno ste postavili granice trpljenja u vezi ili braku, ali će one danas biti preskočene. Zdravlje je sasvim dobro.

Jarac

Danas vam ne treba cilj, već sredstvo kojim radite. Imate problem sa organizovanjem posla. Nemojte se ljutiti na partnera što vas zapostavlja, jer vam vraća istom merom. Nastavljate sa inatom. Polje zdravlja nije ugroženo akutnim tegobama.

Vodolija

Nemojte se koristiti nepromišljenim pozajmicama jer vas to može ostaviti u finasijskim problemima. Rutinski obavljate posao jer ste posvećeni drugim stvarima. Vodlije imaju prilike da se zainteresuju za Strelca. Zdravlje je sasvim odlično.

Ribe

Neobičan dan u kome možete osetiti zastoj u prilivu novca. Moguće su rasprave na poslu oko obaveza. Imate dovoljno vremena da se posvetite zajedničkom opuštanju. To će vas dovoljno relaksirati i opustiti u zajedničkim trenucima. Zdravlje solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.