Dnevni horoskop - Merkur kreće u retrogradni hod, pa budite oprezni pri donošenju odluka

Dnevni horoskop – Merkur kreće u retrogradni hod, pa budite oprezni pri donošenju odluka

Vodolije moraju da vode računa o novcu, Lavovima nije lako kada se vade teme iz prošlosti. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Neke poslovne mogućnosti mogu biti na čekanju jer je Merkur danas krenuo u retrogradni hod u Vodoliji u vašem polju iznenađenja. Zato se nemojte začuditi ako se neki planovi preokrenu. U ljubavi nemate novije vesti. Zdravlje je veoma dobro.

Bik

Ako planirate selidbu ili putovanje, nemojte se iznenaditi ako se sve odloži do daljeg. Postoje prepreke da vam se ostvari bilo koji plan. Odložite ispit, edukaciju, kurs ili neki vid učenja jer danas imate slabu koncentraciju. Zdravlje solidno.

Blizanci

Imajte poverenje u svoje instikte jer vam govore da ne uzimate kredit ili pozajmicu koju ćete teško vratiti. Ipak, danas ponovo razmatrate sve odluke koje ste već doneli. Veoma ste posvećeni tome da gledate unazad. Zdravlje bez većih promena.

Rak

Vi volite sigurna ulaganja, ali danas nije dan za investicije. Zato ne kupujte i ne potpisujte ništa bar danas dok retrogradni Merkur kreće kroz vaše polje investicija. Preispitajte odluke koje ste već doneli oko velikih ulaganja. Zdravlje dobro.

Lav

Nije vam lako kada se ponovo vade teme iz prošlosti. Zato je sada dobro da revidirate odluke kako biste bili sigurniji u ciljeve koje ste odredili. Ukoliko postoje osobe koje niste dugo videli, imate velike šanse da se to desi. Zdravlje bez promena.

Devica

Danas ste veoma osetljivi i emotivni. Vreme je da preispitate stare veze ili stare ljubavi. Oni koji su u braku ili vezi, danas slabije razumevanje i nikakvi dogovori. Rešite neki stari nesporazum da biste krenuli dalje. Odlično je vaše zdravlje.

Vaga

Danas niste za komunikaciju ni na poslu, ali ni u porodici. Zato nemojte preterano da se iznenadite ako se posvađate i sa dobrim starim prijateljem. Jedino je dobro što možete otkriti neke informacije koje vam znače za posao. Zdravlje je dobro.

Škorpija

Na redu je malo bolja organizacija i jača doza praktičnosti. Na vama je kako da pojačate napore da radite bolje i sa više zadovoljavajućih faktora. Promenite, renovirajte ili kozmetički uredite dom da biste se bolje osećali. Zdravlje je odlično.

Strelac

Merkur danas započinje retrogradno kretanje u Vodoliji, pa možete imati zastoj u dogovorima i poslovnim susretima. Na neke odluke se čeka, a neke nećete ni doneti. Kasnite na sastanke i ponavljate sve dva puta. Vodite računa u saobraćaju.

Jarac

Kod vas je današnji dan pretvoren u greške, mejlovi nisu stigli, pogrešili ste uplatu ili isplatu. Vodite računa o novcu, možete izgubiti novčanik. Dovršite ili završite one poslove koji su bili na čekanju, da ih ne radite dva puta. Zdravlje dobro.

Vodolija

Kada idete u rikverc, onda neka se sklone svi sa parkinga. Merkur ide unazad u vašem znaku i može doneti problem sa kolima, paljenje ili bušna guma. Vodite računa o novcu i poslovima koje ćete danas uraditi, moguće su greške. Zdravlje dobro.

Ribe

Preispitujete se koliko ste dobri u poslovnom smislu i gde dalje da krenete. Niste raspoloženi danas ni za veće druženje, ali ni za komunikaciju. Potpuno ste se posvetili mislima i želji da poboljšate svoj posao i brend firme. Zdravlje je dobro.  

Piše astrolog Vesna Trajković

Zatvoreno za komentare.